Yeni Sezonun İddialı Dizisine Büyük Şok - Son Dakika
Magazin

Yeni Sezonun İddialı Dizisine Büyük Şok

Kanal D, bu hafta 'Bana Artık Hicran De'nin yeni bölümünü yayın günü değişikliği ve düşük reyting nedeniyle yayınlamıyor.

02.10.2014 11:03  Güncelleme: 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kanal D'nin başrollerini Aslı Enver, Buğra Gülsoy ve Alican Yücesoy'un oynadığı yeni dizisi Bana Artık Hicran De'nin yayın günü ve saati değişiyor.

İYİ REYTİNG ALMADI

Henüz 3 bölüm ekrana gelen Bana Artık Hicran De, Pazar akşamları 20:00′da yayınlanıyordu. Reytinglerde Total'de geçen hafta ilk 10 içerisinde yer alan dizi, geçen Pazar yayınlanan 3. bölümüyle ise büyük bir düşüş yaşayarak Total'de 16. sırada yer bulabilmişti. Ancak dizi AB grubunda ise daha iyi bir performans göstererek yeni bölümüyle 3. sırada yer almıştı. Kanal D reytinglerinden memnun olmadığı ve yayın gününü değiştirdiği Bana Artık Hicran De Ekim ayında hangi gün yayınlanacak henüz netlik kazanmadı.

BİR HAFTA ARA VERDİ

Dizi bu hafta Pazar akşamı yayınlanmayacak. Ekranlara bir hafta ara verecek olan Bana Artık Hicran De'nin günü değişerek 22:00 kuşağına alınması bekleniyor. Dizinin yerine bu hafta Pazar akşamı Mandıra Filozofu isimli film yayınlanacak.


Yeni Sezonun İddialı Dizisine Büyük Şok
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Yeni Sezonun İddialı Dizisine Büyük Şok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • TİKSENÇ: YAHUUU DEĞİŞTİRİN ŞU KAFALARI ARTIK. HERKES ESAS OĞLAN A YA DA KIZA AŞIK OLUYO. YAAA BİZDEN BİŞEYLER OLSUN FİLMDE. NERDE ÇOOK ZENGİN ADAM FAKİR Bİ KIZA AŞIK OLUYO. TÜM VARLIĞINI Bİ KENARA KOYUYO. YAA BIRAKIN BU İŞLERİ. BENİM ADIM GÜLTEPE NEDEN İZLENİYO ANLAYIN İŞTE 10 1 Yanıtla
  • ss: birmiyiz senle yoksa hicmiyiz 6 2 Yanıtla

Advertisement