Yeni Eğitim-öğretim Yılı - Son Dakika
Yerel

Yeni Eğitim-öğretim Yılı

Adana Valisi Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü ve bazı milletvekilleri yarın başlayacak olan yeni eğitim öğretim yılı öncesinde mesaj yayımladı.

14.09.2014 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Valisi Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, bazı milletvekilleri ile siyasi parti temsilcileri yarın başlayacak olan yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde mesaj yayımladı.

Adana Valisi Büyük, mesajında, yeni bir eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecan ve coşkusunu yaşadıklarını, geleceğin teminatı olan öğrencilerin ders başı yaparak, okulları, öğretmenleri, arkadaşları ve kitapları ile buluşacaklarını kaydetti.

Eğitim-öğretim yılın başta çocuklar olmak üzere öğretmenlere, idarecilere ve tüm millete hayırlar getirmesini dileyen Vali Büyük, mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili öğrenciler, ülkelerin gelişmesinin en önemli temel şartlarından birisi, iyi yetişmiş nitelikli insan gücüdür. Bu nedenle geleceğimizin teminatı olan siz öğrencilerimizi donanımlı bir şekilde yetişmesi için, tüm imkanlarımızı sizlerin hizmetine sunma çabası içindeyiz.

Değerli öğretmenler, insanlığa hizmet eden her meslek dalı kuşkusuz ki çok önemlidir. Ancak eğitim-öğretim gibi çok önemli bir görevi yerine yetiren siz saygıdeğer öğretmenlerimizin yapmış olduğu hizmet ayrı bir kutsallık taşımaktadır. Başöğretmen Atatürk, 'Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır' diyerek, sizlere olan inancını ve güvenini belirtmiştir."

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, de eğitim-öğretim yılına başlarken yeni ümitlere, sevinçlere yelken açtıklarını belirtti.

Türk milletinin geleceği öğrencilerin öğretmenlerin elinde olduğunu belirten Sözlü, mesajında "Her anne ve baba için çocuk en kıymetli hazinedir. Bu hazineyi yetiştirmek, onlara aydınlık bir gelecek sunmak için sizlerin hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacağınızı biliyorum. Bu anlamda Adana Büyük Şehir Belediyesi olarak bizler her zaman yanınızda olacağız. Konu çocuklarımız, evlatlarımız olduğu için belediyemiz de hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaktır. Eğitim tüm bireyler için temel hak ve hürriyetler açısından birinci sırada yer alır. Adana Büyükşehir Belediyesi olarak bizler eğitim-öğretim faaliyetlerinde hemşehrilerimizin her zaman destekçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni ve milletvekilleri Fatoş Gürkan ve Mehmet Şükrü Erdinç, CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer ve milletvekili Turgay Develi ile MHP Adana İl Başkanı Mustafa İzgioğlu yeni eğitim-öğretim yılı nedeniyle mesaj yayımladı. - Adana

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeni Eğitim-öğretim Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement