Yeni Diyarbakırspor: Küfür ve Hakaret Etmek Acizliktir - Son Dakika
Spor

Yeni Diyarbakırspor: Küfür ve Hakaret Etmek Acizliktir

Yeni Diyarbakırspor: Küfür ve Hakaret Etmek Acizliktir

Diyarbakırspor'dan yapılan açıklamada yedek kulübesinin arkasında bazı kişilerin sezon başından beri organizeli olarak teknik heyet ve oyunculara küfür ettiği belirtildi.

24.03.2015 17:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3.lig 2. grup takımlarından Diyarbakırspor, taraftarlara hitaben bir açıklama yaptı.

"Diyarbakırspor'umuzun iç sahada oynadığı maçlarda kapalı tribünde takımımızın yedek kulübesinin arkasında yer alan bazı kişilerin sezon başından beri organizeli bir şekilde, maç içinde ve maç sonunda skor ne olursa olsun teknik heyetimize ve oyuncularımıza küfür ve benzeri çirkin davranışlarla hakaretlerde bulunmaları dikkat çekmektedir. Kemer Tekirovaspor maçında aynı olay tekrar edilmiştir" denilen açıklamada durumun Teknik heyet ve futbolcuların motivasyonunu bozmayı amaçladığı belirtildi.

Bu kişilerin olumsuz davranışları, ilk dakikalarda başlayıp maç boyunca devam ettiği belirtilen açıklamada şöyle dendi:

"Sağduyulu taraftarlarımızın tepkisi ve müdahalesine rağmen küfür ve hakaretler devam etmiş olup, niyetlerinin ne olduğu belli olan bu kişilerin, kendilerine engel olmaya çalışan sağduyulu taraftarlara da benzer davranışlarda bulunmaları dikkatlerden kaçmamıştır. Üzülerek görmekteyiz ki geçmişte Diyarbakırspor'a derin zararlar veren eski alışkanlıklar kulübümüz üzerinden de devam ettirilmek isteniyor.

'DUYARLI TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ'

"Medeniyetler beşiği kentimize ve küllerinden doğan Diyarbakırspor'umuza zarar veren bu kişileri şiddetle kınıyoruz. Bunlar vefakar taraftarlarımıza da büyük zarar vermektedir. Sağduyulu davranan taraftarlarımıza ve tribün liderlerine teşekkür ediyoruz. Bundan sonra bu tür olumsuzlukların yaşanmaması için herkesi duyarlı olmaya davet ediyoruz. Küfür ve hakaret etmek acizliktir. Hiç kimsenin kendi kişisel menfaatleri ve hesapları uğruna bu büyük camiaya zarar vermeye hakkı yoktur. Bu davranışlar kulübümüze maddi ve manevi olarak büyük zarar vermekte olup, hem kulüp hem de kent ve taraftar olarak hak etmediğimiz cezaları almamıza, imajımızın zedelenmesine yol açmaktadır. Diyarbakırspor'a gönül veren herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyoruz"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Yeni Diyarbakırspor: Küfür ve Hakaret Etmek Acizliktir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement