Yeni Diyarbakırspor Gençleri Yoğun Tempoda - Son Dakika
Spor

Yeni Diyarbakırspor Gençleri Yoğun Tempoda

Yeni Diyarbakırspor Gençleri Yoğun Tempoda

Yeni Diyarbakırspor'un alt yapısında bulunan ve gençler ligine katılan U – 14 ila U – 19 takımları yoğun tempoda hazırlıklarını sürdürüyorlar.

19.03.2015 19:23  Güncelleme: 19:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3 lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor'un alt yapısında bulunan ve gençler ligine katılan U–14 ila U–19 takımları gelecek hafta içi oynayacakları maçlar için yoğun tempoda hazırlıklarını sürdürüyorlar.

Yeşil – Kırmızılı kulübün alt yapı koordinatörü Enver Aylak, alt yapıda bulunan gençlerin yetişmesi tecrübe kazanması için büyük çaba harcadıklarını belirterek, "Ben ve antrenör arkadaşım Yunus Karaaslan büyük öz veri ile idmanlarımızı büyük titizlikle sürdürüyoruz. Gelecek hafta gençler liginde U–19 takımımızın Harp – İş U-19 ile maçı var. U–14 takımımızda DSİSpor ile oynayacak. Pazartesi ve Salı günü oynamayacağımız maçlar için Seyrantepe tesislerinde her gün çalışmalarımız yapıyoruz. Bu iki maçımızı da Beyaz Tebeşir stadında oynayacağız. Antrenmanlarımızı Pazar günü tamamlayacağız. Çalışmalarımız iyi düzeyde gidiyor. Her hangi bir olumsuzluğumuz yoktur. U–19 takımımız ilk maçında Hebun Alipınarspor'u 5-1 mağlup etmiştik. U–14 takımızda oynadığı 4 maçın 3'üncü galibiyetle kapatmıştı. 1 maçımızı da kaybetmiştik. Alt yapı takımlarımızda gençlerimiz için en iyiyi ve en güzeli yapmak istiyoruz, yeter ki onlar başarılı olsunlar"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Yeni Diyarbakırspor Gençleri Yoğun Tempoda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement