Yeni Diyarbakırspor Gençleri Tam Gaz - Son Dakika
Spor

Yeni Diyarbakırspor Gençleri Tam Gaz

Yeni Diyarbakırspor Gençleri Tam Gaz

Spor Toto 3. Lig takımlarından Yeni Diyarbakırspor'un alt yapı gençleri Alt Yapı Koordinatörü Enver Aylak, nezaretinde yoğun bir tempoda sürdürülüyor.

03.03.2015 23:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da geçen hafta başlayan U – 14 maçlarını oynamaya devam eden, 18 Mart' a başlayacak olan U – 19 maçlarına katılacak Yeni Diyarbakırspor'un U – 14 ile U – 19 gençleri teknik heyetleri Enver Aylak ile Yunus Karaaslan nezaretinde Seyrantepe sentetik sahada sürdürülüyor.

Alt yapı koordinatörü Enver Aylak, yapmış olduğu açıklamada, "Yeni Diyarbakırspor kulübü alt yapısında bulunan gençler yaş kategorilerine göre haftanın belirli gün ve saatlerinde bizim nezaretinde çalışmalarını sürdürmektedirler. Tüm gençlerimizin başarıya ulaşabilmesi için elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Futbolu her şeyiyle öğretiyoruz. Bizim için önemli olan gençlerimizin bünyemizde yetişip kulübümüze katkı sunmalarıdır. Yönetim kurulumuz bizlerden hiç bir şeyi esirgememektedir. Kadrolarımızda yetenekli gençler bulunmaktadır. Diğerler ininde en iyeleri olması için yoğun bir tempoda çalışıyoruz. Diyarbakırspor kentimizin köklü kulübüdür. Gençlerimizin velileri onları bizlere getirip teslim etmektedirler" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Yeni Diyarbakırspor Gençleri Tam Gaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement