Yeni Diyarbakırspor'da İdman Pür Neşe - Son Dakika
Spor

Yeni Diyarbakırspor'da İdman Pür Neşe

Yeni Diyarbakırspor\'da İdman Pür Neşe

Diyarbakırspor, ligde son maçını oynayacağı 68 Yeni Aksarayspor maçının antrenmanlarını büyük moral ve neşe içerisinde geçiriyor.

06.05.2015 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor toto 3.lig 2. Grubu takımlarından Diyarbakırspor, Play – Off hedefini kesinleştirdikten sonra ligde son maçı olan, deplasmanda oynayacağı 68 Yeni Aksarayspor maçının antrenmanlarını büyük moral ve neşe içerisinde geçiriyor.

Play-Off'a odaklanan Diyarbakırspor A.Ş'nin idmanları büyük bir keyif ne neşe içinde geçiyor. Futbolcukar birbirinden eğlenceli çalışmalarla moral depolarken, takım içindeki olumlu hava teknik heyeti mutlu ediyor. Şampiyonluğa kilitlendiklerini belirten Yeşil-Kırmızılılar,2.Lig'e yükseleceklerine olan inançlarını güçlü ifadelerle dile getiriyor.

Süper Lig'e Yükselen Kayserispor'a Kutlama

Diyarbakırspor A.Ş, Süper Lig'e yükselen Kayserispor'u kutladı. Yeşil-Kırmızılı kulüp tarafından yapılan yazılı açıklamada,"PTT 1.Ligi'nde şampiyon olarak Spor Toto Süper Lig'e yükselen Kayserispor'u kutlayarak, bu başarının Kayserispor camiasına ve Kayseri halkına hayırlı olmasını diliyoruz" denildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Yeni Diyarbakırspor'da İdman Pür Neşe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement