Yeni Diyarbakırspor'da 8 Futbolcu Ceza Sınırında - Son Dakika
Spor

Yeni Diyarbakırspor'da 8 Futbolcu Ceza Sınırında

Yeni Diyarbakırspor\'da 8 Futbolcu Ceza Sınırında

Spor toto 3.lig kırmızı gurup takımlarından Yeni Diyarbakırspor'da 8 futbolcunun kart ceza sınırında olduğu bildirildi.

26.02.2015 11:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazar günü deplasmanda oynayaacğı Dardanelspor maçının idmanlarını sürdüren Yeni Diyarbakırspor Teknik Direktör Mustafa Ceviz nezaretinde tesislerinde idmanlarıın sürdürüyor.

Yeşil – Kırmızılı takım kafilesi Cuma günü Diyarbakır'dan Ankara'ya, oradan Çanakkale'ye aktarmalı uçakla gidecek. Teknik direktör Mustafa Ceviz, "Diyarbakırspor olarak en uzak deplasmana gidiyoruz yani Asya'dan Avrupa'ya. Maç sonunda deniz yolu sonra kara yoluyla İstanbul'a geleceğiz oradan uçakla Diyarbakır'a döneceğiz. İdmanlarımızı Cuma günü bitiriyoruz. Tüm çalışmalarımızdaki planlarımızı teknik, taktik ve galibiyet üzerine kurduk. Bunu da başaracak gücü buluyoruz kendimizde buluyoruz. Her rakibimizi de aynı güçte görüyoruz.Önceki haftadan beri sürdürdüğümüz çıkışımızı bu maçımızda da devam ettireceğiz. Diyarbakır'a taraftarlarımızın yüzünü güldürecek bir sonuçla döneceğimize de inanıyoruz.Haftalar ilerledikçe dahada üst sıralara çıkacağız" dedi.

Yeni Diyarbakırspor'dan edinilen bilgiye göre,Kadroda bulunan 8 futbolcu ceza sınırında bulunuyor. 3'er sarı kartı olan kaleci Ceyhun, Abdullah, Gökhan Aydaş, Muhammed Serdar, Anıl, Nurullah, Uğur ve Tunç Murat ceza sınırında yer alırken, Dardanelspor maçında kart görmeleri halinde bir sonraki hafta Diyarbakır'da oynanacak Eyüpspor maçında forma giyemeyecekler. Kart cezalısı futbolcumuz Erdinç, bu hafta formasını giyemeyecek. Öte yandan cezası sona eren takım kaptanı Erhan ise bu hafta takımındaki yerini alacak. Takımdaki kart cezası sınırında olan 8 futbolcunun uyarıldığı belirtildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Yeni Diyarbakırspor'da 8 Futbolcu Ceza Sınırında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement