Yeni Diyarbakırspor 14 Maçta 8 Beraberlik Aldı - Son Dakika
Spor

Yeni Diyarbakırspor 14 Maçta 8 Beraberlik Aldı

Yeni Diyarbakırspor 14 Maçta 8 Beraberlik Aldı

Spor Toto 3.lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor ligde beraberliklere abone oldu.

13.12.2014 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligde 15 hafta geriden kalırken 8 beraberlikle ekip ligin en fazla beraberlik elde eden takımlarından biri oldu. Kalesinde gördüğü 8 golle ligin en az gol yiyen iki takımından biri olan Yeşil-Kırmızılı ekip, ertelenen 1 maçı eksik olarak topladığı 23 puanla oldukça istikrarsız bir tablo çizdi.

Sezona büyük umutlarla başlayan Güneydoğu ekibi ligde beklediği puanları ve tabloyu bir türlü yakalayamadı. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu kıl payı kaçıran ve play-off oynayan Diyarbakırspor, kadrosunu baştan aşağı yenilemişti.

3 TEKNİK ADAM 23 PUAN

Sezona Fethi Çokkeser'le başlayan Diyarbakırspor, kötü gidişi durdurmak, bir diğer değişle beraberliklere son vermek adına 13. haftada Çokkeser'i gönderdi yerli teknik adam Ramzan Erin'i göreve getirmişti. Erin ile 2 hafta çalışan Yeşil-Kırmızılı ekip 15.haftada yani geçtiğimiz hafta yine bir değişikliğe giderek bu kez Mustafa Ceviz'i takımın başına getirdi. Ceviz ile çıktığı ilk karşılaşmada galibiyete ulaşamadı. Mustafa Ceviz ile birlikte çok tecrübeli bir ismi daha göreve getiren Diyarbakırspor Başkandan sonra en yetkili isim olarak futbolun başına Genel Menajer olarak İsmet Yılmaz'da geçtiğimiz hafta göreve getirildi.

Diyarbakırspor'lu bir grup taraftar adına bir açıklama yapan Rohat Açıkgöz ise "Bizler Yeni Diyarbakırspor AŞ'nin neden başarılı olmadığını çok iyi biliyoruz. Geçen sezonki Teknik direktör Namık Aytunsoy'un gidişi ile takımımızda çöküş başladı. Namık hoca takımı lider iken bırakıp gitmesinin sebeplerini herkes biliyor. Öyle bir hoca elden bırakılır mıydı? İşte ondan sonra gelenleri gördük her geçen kötüye gittiler. Önemli olan bu takımın eksikleri olan forvet, orta saha oyuncularını transfer edebilmek ve teknik heyete ve futbolculara verilen sözlerine getirmektir. İşte o zaman bu takım başarılı olur. Bunlar gerçekleştirilmezse kim gelirse gelsin başarılı olamaz" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Yeni Diyarbakırspor 14 Maçta 8 Beraberlik Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement