Başbakan Davutoğlu'ndan Asker Ailesine Sürpriz Telefon - Son Dakika
Güncel

Başbakan Davutoğlu'ndan Asker Ailesine Sürpriz Telefon

Başbakan Ahmet Davutoğlu, KKTC'de Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığını ziyareti sırasında görevli bir askerin ailesini arayarak sürpriz yaptı.

17.09.2014 22:53  Güncelleme: 23:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu, KKTC'de Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı'nı ziyareti sırasında görevli bir askerin ailesini arayarak sürpriz yaptı.

KKTC temasları kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ve AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın ile Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı'nı ziyaret eden Başbakan Davutoğlu, burada günün anısına bir fidan dikti.

Fidan dikimi sırasında kendisine yardım eden Adıyamanlı asker Ali Aslan ile bir sohbet eden Davutoğlu, askerin ailesinin İstanbul'da yaşadığını öğrenerek, telefonunu sordu.

Telefona annesinin çıkıp çıkmayacağını soran Davutoğlu, "Oğlumun başına birşey geldi diye telaşlanmasın" dedi.

Davutoğlu, aradığı numarada telefona çıkan erin kardeşi ile konuştu. "Ben Ahmet Davutoğlu, Başbakan. Kim var yanımda biliyor musunuz?Ali Abin, Ali Aslan " diye seslendi.

Erin kardeşi Bahar'a kendisinin Başbakan olduğunu inandıramayan Davutoğlu, "inan inan vallahi öyle. Ben KKTC'deyim, Ziyaret ederken beraber fidan diktik" diye konuştu.

Davutoğlu daha sonra telefona istediği Er Ali Aslan'ın babası Mehmet Aslan ile görüştü.

Aslan'ın hatırını soran Davutoğlu, "Ali yanımda beraber fidan diktik. Aliyle konuşurken bir şey öğrendik. Ali'nin daha yavuklusu yok, nişanlısı yok. Evli değil. Bir an önce hayırlı bir kısmet bakalım beraber" dedi.

Baba Aslan'ın sırada ağabeyinin bulunduğunu söylemesi üzerine ise Davutoğlu, "Bu işte sıra olmaz. Bana söylemedi ama gözlerinde sanki birisi var da söyleyemedi gibi geldi" şeklinde konuştu.

Davutoğlu'nun bu sözleri gülüşmelere neden oldu.

Başbakan Davutoğlu, aileye selam dileyerek telefonu kapattı.

Başbakan Davutoğlu\'ndan Asker Ailesine Sürpriz Telefon
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Davutoğlu'ndan Asker Ailesine Sürpriz Telefon - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi
    14:00 Adıyaman'da Mahalli İdareler Genel Seçimi Öncesi Sandık Kurulu Başkanlarına Eğitim Verildi

    Adıyaman'da, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri öncesi sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi. Adıyaman Merkez İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından düzenlenen eğitimde, sandık başkanlarına seçim sürecinde yapılması ve yapılmaması gereken konular hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, vatandaşların daha rahat oy kullanabilmesi için alınan tedbirler ve konteyner kentlerdeki sandık kurulumu gibi konular da ele alındı.

  • Osmaneli'de Öğrencilere Trafik Güvenliği ve Güvenli İnternet Kullanımı Eğitimi Verildi
    13:59 Osmaneli'de Öğrencilere Trafik Güvenliği ve Güvenli İnternet Kullanımı Eğitimi Verildi

    Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, Hisarcık Beşevler İlkokulu ve Ortaokulu'nda öğrenim gören 176 öğrenciye trafik güvenliği, güvenli internet kullanımı ve mahremiyet konularında eğitim verildi. İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen eğitimlerde, genel trafik kuralları, yayaların uyacakları trafik kuralları, güvenli internet kullanımı ve kişisel güvenlik konuları ele alındı. Program sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

  • Bolu'da Hafif Ticari Araç Devrildi: 1 Yaralı
    13:59 Bolu'da Hafif Ticari Araç Devrildi: 1 Yaralı

    Bolu'nun Paşaköy Mahallesi'nde meydana gelen kazada, otomobil ile çarpışan hafif ticari araç devrildi. Kazada hafif ticari aracın sürücüsü yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş., Çorum'da Enerji Altyapısını Güçlendiriyor
    13:56 Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş., Çorum'da Enerji Altyapısını Güçlendiriyor

    Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ), Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde hizmet veren yaklaşık 3 milyon kişiye kesintisiz ve kaliteli enerji sağlamak amacıyla Çorum'da dev bir yatırım gerçekleştiriyor. Yatırım kapsamında Çorum Zanaatkarlar Sitesi'nde yapılan çalışmalarla enerji altyapısı tamamlanırken, bölgeye toplamda 165 milyon TL yatırım yapıldı. YEDAŞ'ın bu projeleri desteklemesiyle Çorum'da hizmet veren esnafların tek bir çatı altında toplanacağı modern sanayi projesi tamamlanmış oldu.


Advertisement