Yeni Asfalt Altındağ'a Çok Yakıştı - Son Dakika
Yerel

Yeni Asfalt Altındağ'a Çok Yakıştı

Yeni Asfalt Altındağ\'a Çok Yakıştı

Altındağ’ın cadde ve sokaklarının daha estetik bir görünüme kavuşması için çaba harcayan Başkan Veysel Tiryaki, ilçede yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

14.09.2015 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altındağ'ın cadde ve sokaklarının daha estetik bir görünüme kavuşması için çaba harcayan Başkan Veysel Tiryaki, ilçede yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, vatandaştan gelen taleplere kayıtsız kalmadı. Battal Gazi mahallesi 997, 1021, 1025, 1026, 1027, 1032 ve 1036. sokaklarda asfalt kaplama ve bakım onarım çalışması gerçekleştiren Altındağ Belediyesi, bu çalışmalar kapsamında 10 bin 500 ton asfalt kullandı. Çalışmalarda önce mevcut asfalt sökülerek yolun alt kısımları temizlendi, sonra temizlenen yerlere yeni asfalt döküldü. 15 personel, 10 kamyon, 2 silindir, 1 asfalt serme makinesi finişer, 1 JCB iş makinesi ve 1 asfalt boya kazanı ile yapılan çalışmalarla ulaşım daha kolay bir hale getirildi. İlçeye sunulan asfalt hizmetleri sonucunda vatandaşın bu durumdan memnun kaldığı gözlendi.

"ALTINDAĞ'A ALTIN GİBİ YOLLAR YAKIŞIR"

Belediye Başkanı Tiryaki, Altındağ'a altın gibi yolların yakışacağını söyledi. Tiryaki, yolların bakım ve onarım süreçlerini bizzat takip ettiğini belirterek asfalt çalışmalarının oldukça özenli bir şekilde gerçekleştiğini kaydetti. Cadde ve sokaklara sadece asfalt atmakla kalmadıklarını dile getiren Tiryaki, kaldırımların bakım onarımını da üstlendiklerini ifade etti. Tiryaki, ara sokaklardaki çöküntü noktalara bile müdahale ettiklerine dikkat çekerek "Altındağlılara daha iyi hizmet sunmayı ilke haline getirdik" dedi. Asfalt kaplama ve bakım onarım çalışmalarının Altındağ'ın tümünü kapsadığını hatırlatan Tiryaki, ilçede eski yol kalmayacağı müjdesini verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Asfalt Altındağ'a Çok Yakıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement