Yeni Altındağ Belediyespor'dan Gol Sağanağı - Son Dakika
Spor

Yeni Altındağ Belediyespor'dan Gol Sağanağı

Yeni Altındağ Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’in 14. Haftası’nda sahasında konuk ettiği Sivas Emniyetsporgücü’nü 5-0 mağlup etti.

01.02.2016 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Altındağ Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'in 14. Haftası'nda sahasında konuk ettiği Sivas Emniyetsporgücü'nü 5-0 mağlup etti. Mavi beyazlılara galibiyeti getiren goller Emrah Sürücü, Abdullah Gün, Ayvaz Koç (2) ve Felipe Lima'dan geldi.

SÜRPRİZE İZİN YOK

Yeni Altındağ Belediyespor, mutlak galibiyet parolasıyla çıktığı müsabakaya hızlı başladı. Sağlı sollu varyasyonlarla rakibin üstüne giden mavi beyazlılar, 17. dakikada Emrah Sürücü ile 1-0 öne geçti. Altındağ temsilcisi, bu dakikadan sonra rakip kaleyi iyice abluka altına aldı. 2. golü bulup rahatlamak isteyen Yeni Altındağ Belediyespor'da dakikalar 25'i gösterdiğinde sahneye kaptan Abdullah Gün çıktı. Abdullah'ın şık kafa vuruşuyla mavi beyazlı takım, soyunma odasına 2-0 önde girdi.

'KOÇ' GİBİ GOLCÜ

Altındağ temsilcisi, takım oyununu 2. yarıda da sahaya yansıttı ve hücum futboluna kaldığı yerden devam etti. Yeni transferlerin göz doldurduğu karşılaşmada Ayvaz Koç 60. ve 68 dakikalarda attığı gollerle takımını 4-0 öne geçiren isim oldu. Gol sağanağında son sözü Felipe Lima söyledi. Performansıyla transfer döneminde birçok kulübün dikkatini çeken Brezilyalı orta saha, bu maçı da boş geçmedi. Felipe Lima, 82. dakikada penaltıdan attığı golle takımına 5-0'lık farklı galibiyeti getirdi.

Bu sonuçla puanını 26'ya yükselten Altındağ temsilcisi zirveye bir adım daha yaklaştı. Yeni transferler Emrah Sürücü ve Ayvaz Koç performanslarıyla göz doldurdu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Altındağ Belediyespor'dan Gol Sağanağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement