Yeni Açılan Okulda Asansör 3'üncü Kattan Düştü: 7 Öğrenci Yaralandı (2) - Son Dakika
Güncel

Yeni Açılan Okulda Asansör 3'üncü Kattan Düştü: 7 Öğrenci Yaralandı (2)

Yeni Açılan Okulda Asansör 3\'üncü Kattan Düştü: 7 Öğrenci Yaralandı (2)

4 KİŞİLİK ASANSÖRE 7 ÖĞRENCİ BİNMİŞ Sakarya'nın Geyve İlçesi'ndeki Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 7 öğrencinin yaralandığı kazayla ilgili Geyve Cumhuriyet Savcılığı'nın başlattığı soruşturma sürerken, sadece öğretmenlerin kullanımına tahsis edilen 4 kişillik asansöre 7 öğrencinin izinsiz olarak bindiği ortaya çıktı.

18.11.2014 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

4 KİŞİLİK ASANSÖRE 7 ÖĞRENCİ BİNMİŞ

Sakarya'nın Geyve İlçesi'ndeki Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde 7 öğrencinin yaralandığı kazayla ilgili Geyve Cumhuriyet Savcılığı'nın başlattığı soruşturma sürerken, sadece öğretmenlerin kullanımına tahsis edilen 4 kişillik asansöre 7 öğrencinin izinsiz olarak bindiği ortaya çıktı.

Yaralılar olay yerine gelen Sakarya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesi ile kurtarılırken, kurtarma çalışmalarını okulda bulunan bir öğencinin velisi cep telefonu ile görüntüledi.

Olaydan sonra Adapazarı'na Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen yaralılarla birlikte hastaneye gelen öğrencilerden biri, "Asansöre öğrencilerin binmesi yasak. Ancak 7 arkadaşımız binince asansör yere çakıldı" dedi.

Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık da asansör kazasıyla ilgili soruşturmanın sürdüğünü söylemekle yetindi.

SORUŞTURMA TALİMATI

Bu arada Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı'nın, Geyve Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde meydana gelen asansör kazasıyla ilgili idari soruşturma talimatı verdiği öğrenildi.

Bakan Avcı'nın, Okul Müdürü Mehmet Doğan'ı telefonla arayıp, kazayla ilgili bilgi aldığı kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeni Açılan Okulda Asansör 3'üncü Kattan Düştü: 7 Öğrenci Yaralandı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement