Yaz Kur'an Kursları Bilgi Yarışması Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Yaz Kur'an Kursları Bilgi Yarışması Yapıldı

Yaz Kur\'an Kursları Bilgi Yarışması Yapıldı

Manavgat Müftülüğü Yaz Kur’an Kursları arası dönem sonu bilgi yarışması 37 cami ve Kur’an kursunun katılımıyla Külliye Camii’nde gerçekleştirildi.

12.08.2014 19:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat Müftülüğü Yaz Kur'an Kursları arası dönem sonu bilgi yarışması 37 cami ve Kur'an kursunun katılımıyla Külliye Camii'nde gerçekleştirildi.

Yaz Kur'an kurslarında 10-15 Yaş grubu kurs öğrencileri arasında düzenlenen, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın öğrenciler için hazırlamış olduğu "Dinimizi Öğreniyoruz" kitap kaynaklı hazırlanan sorulardan oluşan bilgi yarışmasında öğrenciler kıyasıya yarıştılar. Yarışmada birinciliği Biniciler Camii kazanırken, Salkımevler Camii ikinci, Ilıca Mahallesi Yeni Camii ise üçüncülüğü elde etti. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri Manavgat Vaizi Bilal Gündüz tarafından takdim edildi. Birinci olan Biniciler Camii öğrencileri Ayşegül Tilki ve Reyhan Tilki bisiklet, ikinci olan; Salkımevler Camii öğrencileri Gülce Nur Acet ve Rukiye Yılmaz çeyrek altın, üçüncü olan Ilıca Mahallesi Yeni Camii öğrencileri Zehra Dalak ve Şerife Şirin kol saati ile ödüllendirildi.

Öğrenciler ve halk tarafından yoğun ilginin gösterildiği yarışmaya katılan tüm öğrencilere, Manavgat Müftülüğü tarafından çeşitli hediyeler verildi. Yarışmada birinci olan Biniciler Camii öğrencileri Ayşegül Tilki ve Reyhan Tilki, 20 Ağustos 2014 tarihinde Alanya Üniversite kongre salonunda yapılacak olan Antalya il birinciliği yarışmasında Manavgat'ı temsil edecekler. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaz Kur'an Kursları Bilgi Yarışması Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement