Yaz Kampında Zaferin 100. Yılını Kutladılar - Son Dakika
Yerel

Yaz Kampında Zaferin 100. Yılını Kutladılar

Zeytinburnu Gençlik Merkezi’nin öğrencilere yönelik düzenlediği yaz kampında gençler, deniz ve kumun keyfini çıkardı.

18.08.2015 09:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zeytinburnu Gençlik Merkezi'nin öğrencilere yönelik düzenlediği yaz kampında gençler, deniz ve kumun keyfini çıkardı. Bu yıl 160 öğrenciyi Çanakkale Assos'a götüren Gençlik Merkezi, 100'üncü yıl dönümünde Çanakkale Zaferi'nin kahramanlarını da unutmadı.

Zeytinburnu Belediyesi Gençlik Merkezi'nin düzenlediği yaz kampı, 3'üncü grup turuyla devam ediyor. Çanakkale Assos'ta doyasıya eğlenen gençler, Çanakkale şehitlik Anıtı'nı gezerek şehitlere dua etti.

Avrupa kıtasına ilk ayak basan ve Gelibolu'yu fetheden Süleyman Gazi'yi ziyaretle başlayan tur, simülasyon merkezindeki sunumla devam etti. Rehber eşliğinde Şehitlik ve Milli Park'ı gezen gençler, kendilerine bu fırsatı sağlayan Gençlik Merkezi'ne teşekkür ederek turunu tamamladı. Ziyaretin ardından deniz, havuz ve spor müsabakalarına katılan öğrenciler, yaz kampında kurdukları güzel arkadaşlık ortamından büyük bir sevinç duyduklarını belirtti.

FİLMİNİ ÇEK HİKAYENİ ANLAT

Kampta gerçekleştirilen törende, yüzme yarışmaları, penaltı, basket atışları, okçuluk, nişancılık, masa tenisi, voleybol, futbol turnuvaları gibi müsabakalar sonucunda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Senaryo atölyelerinde kendi video klip ve kısa filmlerini çeken gençler, kendileri için hazırlanan konserde şarkılar söyleyip tiyatral gösteriler gerçekleştirdi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaz Kampında Zaferin 100. Yılını Kutladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement