Yatılı Hafızlık Kuran Kursu İnşaatında Hatim Duası - Son Dakika
Yerel

Yatılı Hafızlık Kuran Kursu İnşaatında Hatim Duası

Yatılı Hafızlık Kuran Kursu İnşaatında Hatim Duası

Çankaya Mahallesi Göçmen Evleri Mescidi yanında inşaatı devam eden Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu’nda, tüm Kur’an kurslarına emeği geçenlerin geçmişleri için okunan 101 hatimin duası gerçekleştirildi.

09.10.2014 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankaya Mahallesi Göçmen Evleri Mescidi yanında inşaatı devam eden Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu'nda, tüm Kur'an kurslarına emeği geçenlerin geçmişleri için okunan 101 hatimin duası gerçekleştirildi.

Odunpazarı Kaymakamı A. Selim Parlar, Odunpazarı Müftüsü İsmail Hakkı Dere, Seyitgazi Müftüsü Yaşar Cengiz, din görevlileri, cami dernek başkanları ve çok sayıda misafirin katıldığı program, Kur'anı Kerim okunması ile başladı. Daha sonra konuşan İlçe Müftüsü İsmail Hakkı Dere; Yatılı Hafızlık Kur'an Kursuna destek veren, dua eden tüm vatandaşlara ve din görevlilerine teşekkürlerini iletti. Yapılan Hatim Duası sonrası program sonlanırken gelen misafirlere yemek ikram edildi.

Programa katılan vatandaşlarda kısa sürede Yatılı Hafızlık Kur'an Kursu inşaatının bu hale geliş olmasından ve böyle bir hatim duası gerçekleştirilmesinden duydukları mutluluğu ifade ettiler. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yatılı Hafızlık Kuran Kursu İnşaatında Hatim Duası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement