Yatak Arkadaşı Sitesi Hacklendi Evli Üyeler Açığa Çıktı - Son Dakika
Dünya

Yatak Arkadaşı Sitesi Hacklendi Evli Üyeler Açığa Çıktı

Yatak arkadaşı bulmak için kullanılan site hacklendi ve kullanıcıların özel bilgileri, fotoğrafları, gerçek isimleri, kimin kimle beraber olduğu gibi bilgiler yayınlandı.

23.05.2015 12:04  Güncelleme: 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaliforniya'da kurulu ve 'yatak arkadaşı' bulmak için kullanılan Adult FriendFinder isimli web sitesi korsanlar tarafından hacklendi ve kullanıcıların özel bilgileri, fotoğrafları, gerçek isimleri, e-posta adresleri, telefon numaraları, kimin kimle beraber olduğu gibi bilgiler internette yayınlandı.

GİZLİ BİLGİLER İNTERNETTE YAYINLANDI

Toplam 64 milyon abonesi bulunan servisin 3.9 milyon kullanıcısının bilgilerinin hackerların eline geçtiği anlaşıldı. Bu üyelerin tüm bilgileri de şu anda internette yayınlanmış bulunuyor. Firma yetkilileri açığı kapatmak için uğraş verdiklerinin altını çizerken polisin de olaya dahil olduğunu ve hacker'ları tespit etmeye çalıştıklarını vurguladılar.

Söz konusu sitede gizli kimlikle yatak arkadaşı arayan evli bireylerin bilgilerinin internete sızması nedeniyle, çok sayıda evliliğin sonlanması da bekleniyor.

Yatak Arkadaşı Sitesi Hacklendi Evli Üyeler Açığa Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Yatak Arkadaşı Sitesi Hacklendi Evli Üyeler Açığa Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • TURAN: KOYU MHP LİYİM..BU ZAMANA KADAR HEP OYUMU MHP YE VERDİM..BU SEFER HAİNLERE İNAT YANİ CHP VE HDP İNAT OYUMU AKP YE VERECEĞİM İNŞALLAH.. LÜTFEN UYANİK OLALİM,MANTİKLİ OLALİM....BAYRAK İÇİN, EZAN İÇİN, SEHİTLERİMİZ İÇİN..... 83 68 Yanıtla
  • SEKO: O HACKERLERİ ALNINDAN OPUYORUM 37 7 Yanıtla
  • chp li: Ne kadar çok meraklı varmış insanın başına ne gelirse meraktan yada 21 0 Yanıtla
  • Sarkisyan: Ermenileri seviyorum 0 20 Yanıtla
  • mesut: Bu ülkede ammada kuşbeyinli varmiş her haberin içine siyaseti bulastiriyorsunuzya.birakin bu isleri 18 1 Yanıtla
  • önce edep(basta kadında): türkiyede hack leyib hacker arkadaşlar kimin ne olduğu cıksınn kesin ortalık kan gölüne dönerrr.ve iddaediyorumm,erkeklerden cokkk kadın üyelerrr cıkmassaa bende bişey bilmiyorum.kadında güzel duran en güzel durum edeptir,hayadır,modaymıs,sıklıkmıs gerisi hikayee 14 4 Yanıtla
  • sevdam tükiye: takım tutar gibi parti tutanlara hayret ediyorum. neymiş ölene kadar mhp ye oy vereeeeekmiş yani öcalanı al mhpnin başına koy adam gene mhp ye oy verir. sen nasıl milliyettcisin yazıklar olsun. akparti 400 millet vekili çıkaramasın diye pkk nın partisi hdp yi destekleyen mhp liler bunun hesabını ne dünyada nede ahrette veremessiniz Allah sizi islah etsin 9 6 Yanıtla
  • Alim hoca: Zina edenler berat gecesinde affedilmeyenler sınıfındadır. Zaten gizlesenizde açıklasanızda Allah her şeyi bilir. Cehenneme odun lazım 10 3 Yanıtla
  • cemil: yinemi ADANA.. 9 4 Yanıtla
  • Sevgi: Bizimkiler gibi mut'a kıysınlar 4 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti
    23:30 Uluslararası Adalet Divanı, Gazze'de kıtlık başladığını belirtti

    Uluslararası Adalet Divanı, Gazze Şeridi'ndeki Filistinlilerin gıda ve diğer temel ihtiyaçlardan mahrum bırakılması nedeniyle artık bölgede kıtlık başladığını belirterek, İsrail'in engelsiz insani yardım konusunda gerekli ve etkin önlemleri bir an önce alması gerektiğine karar verdi. Mahkeme, İsrail'in BM ile koordineli bir biçimde Gazze'ye insani yardım konusunda gerekli ve etkili önlemleri bir an önce alması gerektiğini vurguladı.

  • Güney Afrika'da otobüs şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    22:50 Güney Afrika'da otobüs şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika'nın kuzeyinde içinde 46 yolcunun bulunduğu otobüs köprüden aşağı düştü. Feci olayda 45 kişi yaşamını yitirirken kazadan sadece 8 yaşındaki bir çocuk yaralı olarak kurtuldu.

  • Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi Valisi Tuniyaz ile görüştü
    22:41 Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi Valisi Tuniyaz ile görüştü

    Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi Valisi Erkin Tuniyaz ile bir araya geldi. Görüşmede, Özbekistan ile Çin arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve işbirliğinin daha da genişletilmesi konuları ele alındı. Taraflar, karşılıklı menfaatlere dayalı işbirliğinin geliştirilmesi, ortak projelerin hayata geçirilmesi ve kültür/turizm alanlarında ilişkilerin geliştirilmesi konularında görüş alışverişinde bulundu.

  • Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall, seçimin galibi Bassirou Diomaye Faye ile görüştü
    22:09 Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall, seçimin galibi Bassirou Diomaye Faye ile görüştü

    Senegal Cumhurbaşkanı Macky Sall, 24 Mart'taki cumhurbaşkanı seçiminin galibi Bassirou Diomaye Faye ile görüştü. Görüşmede, devir teslim törenine ilişkin detaylar ve Senegal gündemini meşgul eden konular ele alındı. Faye, seçimde oyların yüzde 54,2'sini alarak Senegal'in ve Afrika'nın seçilmiş en genç cumhurbaşkanı oldu. Ayrıca Faye, Senegal'de ilk turda seçilen ilk muhalif cumhurbaşkanı adayı olarak da tarihe geçti.


Advertisement