Yaşlı Kadın, Tuvalet Yerine Balkona Çıkınca Düşüp Öldü - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Kadın, Tuvalet Yerine Balkona Çıkınca Düşüp Öldü

Yaşlı Kadın, Tuvalet Yerine Balkona Çıkınca Düşüp Öldü

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde 76 yaşındaki Alzheimer hastası Fatma Doğu, gece tuvalet yerine balkona çıkınca, yaklaşık 4 metre yükseklikten düşüp öldü.

19.10.2015 01:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde 76 yaşındaki Alzheimer hastası Fatma Doğu, gece tuvalet yerine balkona çıkınca, yaklaşık 4 metre yükseklikten düşüp öldü. Olay, dün saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Fatma Doğu, yatalak olan eşi Mustafa Doğu ile birlikte uyudukları sırada tuvalete gitmek için yataktan kalktı. Fatma Doğu'nun uzun süre sonra geri gelmemesinden şüphelenen Mustafa Doğu, bağırarak diğer odada uyuyan kızı 50 yaşındaki Meryem Koyuncu'dan yardım isteyip, annesine bakmasını istedi. Annesinin tuvalette olmadığını fark eden Meryem Koyuncu, evin diğer odalarına aradı. Orada da olmayınca güvenlik için her hangi bir önlem alınmayan balkona çıkıp, baktığında aşağıdan annesinin yardım sesini duydu. Tuvalet yerine balkona çıkıp yaklaşık 4 metre yükseklikten düştüğü anlaşılan Fatma Doğu, çağrılan ambulansla kaldırıldığı Ermenek Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Eşi Fatma Doğu'nun tuvalete gitmek için yanından ayrıldığını belirten Mustafa Doğu, "Ben yatalak bir hastayım. Eşimde Alzheimer hastası ve güçlükle yürüyebiliyor. Gece tuvalete gideceğim diye yataktan kalkıp, gitti. Uzun süre gelmedi. Sonra kızıma seslendim, 'Annen tuvalete gitti geri gelmedi' dedim. Kızım, annesini balkondan düşmüş olarak yerde buldu."dedi.

Balkondan düşen annesini yardım isterken bulan Meryem Koyuncu, "Babam durumu anlattıktan sonra tuvaleti ve evin diğer odalarını aradım bulamadım. Sonra balkona çıkıp baktığımda aşağıdan annemin yardım isteyen sesini duydum. Hemen aşağı indim. Vücudunda kırıklar oluşmuştu. Ambulansla hastaneye kaldırdık ve ama kurtaramadık." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yaşlı Kadın, Tuvalet Yerine Balkona Çıkınca Düşüp Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan Valiliği, ALES sınavı saatlerinde gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyarıda bulundu
    08:27 Erzincan Valiliği, ALES sınavı saatlerinde gürültü kirliliği yapmamaları konusunda uyarıda bulundu

    Erzincan Valiliği, bu hafta sonu yapılacak olan ALES sınavı saatlerinde vatandaşlardan gürültü kirliliği yapmamalarını istedi. Sınavın yapılacağı binaların yakınında klakson çalınmaması, sirenlerin çalışmaması ve her türlü gürültünün yapılmaması gerektiği belirtildi.

  • İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur
    08:25 İstanbul, Marmara depremine hazırlanmaya başlasa 15-20 seneye hazır olur

    Bilim Akademisi üyesi, yer bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, erken uyarı sisteminin can kurtarıcı olmadığını, asıl önemli olanın İstanbul'un depreme hazırlanması olduğunu belirtti. Ayrıca, çalışmalara bugün başlanması halinde ortalama 15-20 yıl içerisinde İstanbul'un depreme hazır olabileceğini ifade etti.

  • İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti
    08:06 İzmir'de kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti

    İzmir'in Konak ilçesinde iki aile arasında çıkan kavgada tabancayla yaralanan 35 yaşındaki adam, hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti. Kavganın ardından gözaltına alınan bir kişiyle diğer iki kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

  • Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi
    07:53 Tokat'ta bulunan Sebastapolis Antik Kenti depremlerde zarar görmedi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bulunan Sebastapolis Antik Kenti, yaşanan depremlerde zarar görmedi. Antik kentin, Anadolu Ajansı tarafından dron ile yapılan görüntüleme sonucunda zarar görmediği belirlendi. Sebastapolis Antik Kenti, M.S 98-117 yıllarında Kapadokya eyaletine dahil edilmiş ve Karadeniz'in en büyük 5 şehrinden biri olarak biliniyor. Ancak zamanla önemini kaybeden ve unutulan antik kent, 1986 yılında başlayan kazı çalışmalarıyla gün yüzüne çıkarılmaya başlandı.


Advertisement