Yaşlı Adamdan İki Gündür Haber Alınamıyor - Son Dakika
Güncel

Yaşlı Adamdan İki Gündür Haber Alınamıyor

Yaşlı Adamdan İki Gündür Haber Alınamıyor

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesine bağlı Yeniçiftlik beldesinde, denize giden yaşlı adamdan iki gündür haber alınamıyor.

19.08.2013 13:18  Güncelleme: 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesine bağlı Yeniçiftlik beldesinde, denize giden yaşlı adamdan iki gündür haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi Yeniçiftlik beldesinde Ruhi Çakır (66), ailesiyle birlikte hafta sonunu geçirmek için Yeniçiftlik'teki yazlığına geldi. Burada geçtiğimiz Cumartesi günü sabah 09.00'da, denize girmek için evden çıkan Çakır'dan bir daha haber alınamadı. Çakır'ı bir süre arayan aile, durumu jandarma, sahil güvenlik ve Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü su altı arama ekiplerine haber verdi. Deniz polisi ile sahil güvenlik ekiplerince yapılan aramada herhangi bir sonuç elde edilemezken, yaşlı adamı arama çalışmaları devam ediyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yaşlı Adamdan İki Gündür Haber Alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement