Yaşlı Adam ve Çocukları Sahipsiz Kalmadı - Son Dakika
Yerel

Yaşlı Adam ve Çocukları Sahipsiz Kalmadı

Yaşlı Adam ve Çocukları Sahipsiz Kalmadı

Yunusemre Belediyesi, yardıma muhtaç olarak yaşayan 85 yaşındaki Hüseyin Kahveci ve 3 oğluna yardım elini uzattı.

29.12.2014 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediyesi, yardıma muhtaç olarak yaşayan 85 yaşındaki Hüseyin Kahveci ve 3 oğluna yardım elini uzattı.

Yunusemre ilçesi Bağyolu mahallesinde yaşayan Kahveci ailesine Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri yardımda bulundu.

Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kahveci ailesinin evlerini temizleyerek maddi ve manevi destek sağladı. Yunusemre Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mustafa Süzer konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Yunusemre Belediyesi olarak ilçede yaşayan yardıma muhtaç kişilere sahip çıktıklarını kaydetti.

"VATANDAŞLARIMIZIN SESİ OLUYORUZ"

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini vurgulayan Süzer, "Yunusemre Belediyesi olarak 89 mahallede fakir muhtaç kim varsa onlara yerinde müdahale ediyoruz. Bugün gerçekten gariban olan anneleri olmayan babaları ve 3 oğluyla beraber yaşayan bakıma muhtaç evlerinde yaşam mücadelesi veren Kahveci ailesine maddi ve manevi olarak yardımda bulunduk. 3 kardeşin bir tanesi yürüyemiyor diğer iki kardeşte psikolojik tedavi görüyor. Bu ailenin evinin bakımını ve temizliğini yapacağız. Onların eşyalarını tedarik ederek yaşanılır bir hale getirmek istiyoruz. Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'nin talimatları doğrultusunda vatandaşlarımızın sesi oluyoruz. Yardıma muhtaç kişiler bizlere haber verdiğinde bizler onların ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız." diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaşlı Adam ve Çocukları Sahipsiz Kalmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement