Yasin Öztekin, Basın Toplantısında Tercüman Kurbanı Oldu - Son Dakika
Spor

Yasin Öztekin, Basın Toplantısında Tercüman Kurbanı Oldu

Galatasaraylı Yasin Öztekin, Astana maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında tercümanın yanlış çevirisine cevap verdi, salonda gülüşmeler yaşandı.

29.09.2015 16:28  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Astana ile oynayacağı maç öncesi basının karşısına çıkan Yasin Öztekin, tercüman kurbanı oldu.

UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda yarın Astana ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Yasin Öztekin, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile birlikte basının karşısına çıktı. Kazak bir muhabirin Yasin'e yönelttiği soruyu tercümanın yanlış çevirmesi toplantıda gülüşmelerin yaşanmasına neden oldu.

"HER FUTBOLCUMUZ TEHLİKELİ"

Aslında "Size göre Astana'da Galatasaray'ı en çok zorlayacak isim kim?" sorusunu Yasin'e ters çeviren tercüman, tecrübeli futbolcunun bir süre duraksamasına neden oldu. Tercümanın "Size göre Galatasaray'da Astana'yı en çok zorlayacak isim kim?" olarak çevrilen soruyu kısa bir duraksamadan sonra cevaplayan Yasin "Galatasaray'da her futbolcu tehlikelidir" yanıtını verdi.

Ancak muhabir sorunun yanlış cevaplandığını söyleyince Yasin ve salondakiler gülüşmeye başladı. Yasin, sorunun doğru şekline "Astana oyuncularını bireysel olarak incelemedim ama takım olarak iyi oynuyorlar" diyerek cevap verdi.

"SOL TARAFTA DAHA RAHATIM"

Yasin, sol kanatta mı yoksa sağ kanatta mı kendisini daha rahat hissettiği şeklindeki bir soruya ise "Hocam nerede görev verirse elimden geldiğinin en iyisi yaparım. Ama sol tarafta daha rahatım" şeklinde yanıtladı.

Suni çimde oynamanın kendilerini zorlayacağından da bahseden Yasin "İlk defa suni bir çimde oynayacağız, sert bir zemin… Kolay bir maç olmayacak. Ama son 2 maçı kazandık. Buraya moralli geldik. Buradan da mutlaka puan ya da puanlar almaya geldik" dedi.

Yasin Öztekin, Basın Toplantısında Tercüman Kurbanı Oldu

Son Dakika Spor Yasin Öztekin, Basın Toplantısında Tercüman Kurbanı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement