Yaşar Kemal'in Sağlık Durumuyla İlgili Kötü Haber - Son Dakika
Güncel

Yaşar Kemal'in Sağlık Durumuyla İlgili Kötü Haber

Prof. Dr. Şükrü Öztürk, Yaşar Kemal'in sağlık durumuyla ilgili; "Kronik hastalıklara bağlı sorunlar nedeniyle genel durumu ağırlaşmaktadır" dedi.

30.01.2015 19:40  Güncelleme: 20:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof Dr Şükrü Öztürk, Yaşar Kemal'in durumu hakkında açıklama yaptı. Öztürk açıklamada "Kronik hastalıklara bağlı sorunlar edeniyle genel durumu ağırlaşmaktadır" denildi.

Türk edebiyatının en önde gelen yazarlarından biri olan Yaşar Kemal'in son sağlık durumu ile ilgili endişe verici bir açıklama geldi.

"GENEL DURUMU AĞIRLAŞMAKTADIR"

İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof Dr Şükrü Öztürk, Yaşar Kemal 'in durumu hakkında açıklama yaptı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Değerli Yazarımız Yaşar Kemal'in Yoğun Bakım Servisimizdeki tedavisi 14 Ocak 2015 tarihinden bu yana sürmektedir. 30 Ocak 2015 tarihi itibarı ile yapay solunum desteği sağlanmaktadır. Kronik hastalıklara bağlı sorunlar edeniyle genel durumu ağırlaşmaktadır. Bununla birlikte takip edilen parametreler kontrol altındadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

"İNCE MEMED" KİTABIYLA DÜNYACA ÜNE KAVUŞMUŞTU

Usta edebiyatçı Yaşar Kemal, 1955 yılında yazdığı "İnce Memed" kitabıyla edebiyat dünyasına ismini kazımıştı. Kemal'in bu kitabı, 40 dilde basılarak dünya edebiyatına da damga vurmuştu.

Yaşar Kemal\'in Sağlık Durumuyla İlgili Kötü Haber
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yaşar Kemal'in Sağlık Durumuyla İlgili Kötü Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • cavuscelik: YAZILARI ROMANLARI HEP TÜRKİYE ALEYHİNE. AZRAİL ALEYHİSSELAM KENDİNİ GÖSTERDİMİKİ HAİNLERE KEFERELERE SATILMIŞLARA ÇOOOOK KORKUNÇ GÖRÜNÜRMÜŞ. 13 35 Yanıtla
  • gerçek: cumhuriyetçi laikler için büyük, bu memleket içinse küçük bir kayıptır gidişi 10 28 Yanıtla
  • Zaza musa 1000 göl: Ey cemaat Nasıl bilirdiniz ???? Iyi yeşil buton Kötü turuncu . . . 13 20 Yanıtla
  • Kadir: Allah acil sifalar versin. Buyuk üstad 28 4 Yanıtla
  • Bülent Ecevit : biz halk olarak yazarlarımıza saygı göstermeliyiz ince memed kurtulursun inşallah ama her canlı bu ölümü tadacaktır saygılarımla.... 17 12 Yanıtla
  • ZiirrttooAgaa: Üsttü Kapali Haber Mansetlerinde Ünlü isim Hayatini Kaybetti Heberi Gelmeden, Ben Simdiden Diyorum Yasar Ustta Allah Rahmet Eylesin Torpagin Bol Olsun. . 21 5 Yanıtla
  • Birzamanlar askerdik: Yıldız'larda kayar durmaz yerinde yeter bu kadar oksijen tükettiği 5 20 Yanıtla

Advertisement