Yasak Köpek Balığı Suya Bırakıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Yasak Köpek Balığı Suya Bırakıldı

Yasak Köpek Balığı Suya Bırakıldı
17.11.2025 17:29

Kırklareli'nde balıkçı Yasin Püsküllü, koruma altındaki köpek balığını yeniden denize bıraktı.

KIRKLARELİ'de Karadeniz'e açılan balıkçı Yasin Püsküllü, ağına takılan avlanması yasak ve koruma altındaki camgöz cinsi köpek balığını, yeniden suya bıraktı.

Vize ilçesi Kıyıköy beldesinde tekneyle denize açılan balıkçı Yasin Püsküllü'nün ağına, avlanması yasak ve koruma altında olan camgöz cinsi (Squalus acanthias) köpek balığı takıldı. Püsküllü, balığı fark edip, hemen canlı şekilde denize bıraktı.

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda, bölgedeki sürdürülebilir balıkçılık bilincine dikkat çekildi ve hem doğal yaşamın korunması hem de deniz ekosisteminin sürdürülebilirliği açısından balıkçı Yasin Püsküllü'ye teşekkür edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yasak Köpek Balığı Suya Bırakıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement