Galatasaray Başkanı: Muslera'nın Fiyatı 50 Milyon Euro - Son Dakika
Spor

Galatasaray Başkanı: Muslera'nın Fiyatı 50 Milyon Euro

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, "Kimseyi satmayı düşünmüyoruz. Muslera'nın satışını ancak 50 milyon Euro'luk teklif gelirse düşünürüz." dedi.

23.11.2014 12:15  Güncelleme: 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Beyaz Futbol programına özel açıklamalar yaptı. İşte Yarsuvat'ın çarpıcı açıklamaları...

"Her futbolcu zamanı geldiğinde satılabilir. Şu anda oyuncuların paralarını ödedik, sorun yok. Şu anda hiçbir teklif yok ve hiçbir futbolcumuzu da satmayı düşünmüyoruz. Dördüncü yıldızı istiyoruz dedik ama futbolcuları satarsak dördüncü yıldızı alamayız."

"MUSLERA'NIN FİYATI 50 MİLYON EURO"

" Muslera'yı satmayı ancak 50 milyon euro teklif gelirse o zaman düşünürüz. Muslera için 16 milyon euro istediğimiz yalan."

"MAÇLAR GÜNDÜZ OYNANMALI"

"Maçların gündüz oynanmasını Kulüpler Birliği'nde gündeme getirdik. Havanın müsade ettiği sürece maçların gündüz oynanmasında yarar olduğunu düşünüyoruz. Çünkü ailelerin gelmesi de o zaman mümkün olur. Gece olması bazı rahatsızlıkları da beraberinde getiriyor."

"GEREKEN PARAYI BULDUK"

"Galatasaray'ın önümüzdeki sene Avrupa'da olup olmayacağını bu iddiayı ortaya atanlara sorun. Biz kulübü toparladık ve yolumuza devam ediyoruz. Gereken paraları bulduk, mali gücümüzü yerine getirdik. Şu anda mali açıdan problemimiz yok."

Galatasaray Başkanı: Muslera\'nın Fiyatı 50 Milyon Euro
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Galatasaray Başkanı: Muslera'nın Fiyatı 50 Milyon Euro - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Arda KILIÇ: Her maçta 4 yiyen kaleci için çok para. . 15 14 Yanıtla
  • tax: Amma sallamissin be dedikya ha aysel ha yavrusat. 14 0 Yanıtla
  • Aslan: Defoll git pis morok ne konuştuğunuzda bilmiyorsunuz 8 4 Yanıtla
  • hurda: Yür git la dalgamı geçiyon yenilgiyimi örtbas ediyon. 8 0 Yanıtla
  • Sezo: Herhafta 4 yiyen kaleci nasıl oluyorsa 50 yapıyor fazla gol yemekten sarhoş olmuş bunlar : ve gündüz oynansın demekteki amacı geceleyin elektrik harcamak istemiyorlar çaycıyı bile çıkardıklarına göre 5 0 Yanıtla
  • yazik: yaşlilik nededigini milmiyo 2 1 Yanıtla

Advertisement