Yarsuvat: Bizde Şike Yok - Son Dakika
Spor

Yarsuvat: Bizde Şike Yok

Yarsuvat: Bizde Şike Yok

Sarı kırmızılıların yeni başkanı Yarsuvat, ezeli rakibini kızdıracak açıklamalarda bulundu.

29.10.2014 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın yeni başkanı Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe'ye gönderme yaparak sarı kırmızılı kulübün asla hile yapmayacağını belirtti.

Fanatik'e konuşan Başkan Yarsuvat'ın çarpıcı açıklamaları şu şekilde:

"BİZDE ŞİKE OLMAZ"

"Biz senelerdir bu camianın içinde yaşayan kişileriz. Birbirimizi tanıyoruz, seviyoruz, el sıkışıyoruz, görüşüyoruz, konuşuyoruz amacımız aynı neden kavga edelim ki? Alt tarafı bu da bir oyun. Bu da bir futbol maçı. İki takım var biri kazanır diğeri kaybeder. Ama kurallarına göre oynadığınız zaman her oyun güzeldir. Hile yapıldığı zaman oyun güzelliğini kaybeder. Bizde de böyle bir şey yok. Bizim renklerimizde hile yapmak, şike yapmak yok."

"GALATASARAY BÜYÜK BİR İŞLETME"

Duygun Yarsuvat mali konularla ilgili olarak ise "Makası kapatmalıyız." ifadesini kullandı. Galatasaray'ın başkanı, "Galatasaray camiasında maddi sıkıntı olduğu bir gerçek. Ama bu sıkıntının boyutu hakkında pek bir bilgimiz yok çünkü daha derin konulara giriş yapmadık. Kulübün içine girip son durumu tespit edeceğiz. Ama unutmayın ki, Galatasaray Kulübü büyük bir işletme. Geliri var gideri var. Gelir ile gider arasındaki makası kapattığımız vakit bir ölçüde rahatlama sağlayabiliriz" diye konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Yarsuvat: Bizde Şike Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement