Polis Otosunun Önüne Atlayan Yaralı Genç Ortalığı Birbirine Kattı - Son Dakika
Güncel

Polis Otosunun Önüne Atlayan Yaralı Genç Ortalığı Birbirine Kattı

Polis Otosunun Önüne Atlayan Yaralı Genç Ortalığı Birbirine Kattı

Adapazarı'da polis otosunun önüne fırlayan yaralı genç, kendisine yardımcı olmaya çalışan polis ekiplerine küfürler savurdu, sağlık ekiplerine de zor anlar yaşattı.

21.09.2015 09:39  Güncelleme: 10:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde yaralı genç, kendisine yardım etmeye çalışan polislere hakaretler savurdu. Polis ekipleri tarafından çağrılan ambulansa binmek istemeyen ve sağlık görevlilerine küfürler savuran genç, kaldırıldığı hastanede de ortalığı birbirine kattı.

KANLAR İÇERİSİNDE POLİS OTOSUNUN ÖNÜNE FIRLADI

Edinilen bilgilere göre, saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, Adapazarı Palmiye Caddesi çevreyolu mevkiinde yüzü kanlar içinde bir genç, devriye görevinde bulunan sivil polis otosunun önüne fırladı. Hemen durup gence yardım etmek isteyen polisler, ummadıkları bir tepkiyle karşılaştı. Adının Gürkan olduğu, soyadı öğrenilemeyen yüzü kanlar içindeki genç, iddialara göre kendisine yardımcı olmaya çalışan polis ekiplerine hakaret ve küfürler savurdu.

POLİSE ve SAĞLIK EKİPLERİNE KÜFÜRLER SAVURDU

Polislerin çağırdığı ambulansa binmek istemeyen genç, bu kez de kendisiyle ilgilenen sağlık görevlilerine ağza alınmayacak küfürler etti. İddialara göre alkollü olan ve güçlükle ikna edilerek ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Gürkan ismindeki genç, bu kez de ambulanstaki sağlık görevlilerine sözlü tacizde bulunarak hakaret etti.

"MAZOT İÇTİM"

Sağlık görevlilerinin "Ne içtin böyle?" sorusuna "Mazot içtim" şeklinde cevap veren alkollü genç, yüzündeki kan izleri için ise "Düştüm" diye açıklama yaptı. Hastanede de bağırıp çağıran ve etrafındakilere hakaretler yağdıran genci bir hasta bakıcı ikna ederek sakinleştirdi.

Polis, gencin yaralanma sebebiyle ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Polis Otosunun Önüne Atlayan Yaralı Genç Ortalığı Birbirine Kattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement