Yapı Kredi Play ile Olur mu Olur - Son Dakika
Basın Bültenleri

Yapı Kredi Play ile Olur mu Olur

Yapı Kredi Play ile Olur mu Olur

Yenilenen yüzüyle "Bir hayalim varsa, vazgeçmem asla, olur mu olur" diyen Yapı Kredi Play, yeni dönemine Adaya Yolculuk yarışmasıyla merhaba diyor.

22.04.2014 17:31  Güncelleme: 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yenilenen yüzüyle "bir hayalim varsa, vazgeçmem asla, olur mu olur" diyen Yapı Kredi Play, yeni dönemine eğlenceli ve enerji dolu "Adaya Yolculuk" yarışmasıyla merhaba diyor.

Genç kart Play, kart sahibi gençlere Dominik Cumhuriyeti'nde Acun Ilıcalı ile tanışma fırsatı sunuyor. "Olur mu olur" mottosuyla gençlerin sınır tanımayan hayallerine ilham olan Yapı Kredi Play, olurmuolur.com.tr üzerinden düzenlediği "Adaya Yolculuk" yarışması ile Play'lileri Dominik Cumhuriyeti'ne götürüyor.

18 Nisan'da başlayan, üç hafta sürecek yarışmaya katılarak en yüksek puanı alan 4 talihli 10 Mayıs'ta açıklanacak ve yanlarında bir sevdikleriyle beraber 18 Mayıs'ta Dominik Cumhuriyeti'ne uçacak. Gençler, Dominik'te hem Acun Ilıcalı ile tanışarak ödül oyununu yerinde izleyebilecekler, hem de 5 günlük muhteşem bir tatil yapacaklar.

olurmuolur.com.tr üzerinden katılım yapılabilen yarışmanın detaylarına facebook.com/YapiKrediPlay ve playcard.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Basın Bültenleri Yapı Kredi Play ile Olur mu Olur - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement