Yangına Müdahale Eden İtfaiyeye Doberman Engeli - Son Dakika
Güncel

Yangına Müdahale Eden İtfaiyeye Doberman Engeli

Yangına Müdahale Eden İtfaiyeye Doberman Engeli

Antalya'da Ahmet Temizkan'a ait evin yatak odasında çıkan yangına müdahale etmek için gelen itfaiye ekibi, 5 yaşındaki Doberman cinsi 'Dartmen' adlı köpek ve iki yavrusu yüzünden eve giremedi.

16.12.2014 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da Ahmet Temizkan'a ait evin yatak odasında çıkan yangına müdahale etmek için gelen itfaiye ekibi, 5 yaşındaki Doberman cinsi 'Dartmen' adlı köpek ve iki yavrusu yüzünden eve giremedi. Bunun üzerine balkondan müdahale edilen yangını cep telefonuyla görüntülemeye çalışan bir kişi, ev sahibinin yakınları tarafından dövüldü.

Olay, Muratpaşa İlçesi, Altındağ Mahallesi 147 Sokak'ta bulunan apartmanın 5'inci katında meydana geldi. Saat 15.00 sıralarında Ahmet Temizkan'a ait evden duman çıktığını görenler, durumu itfaiye ve polise bildirdi. Kısa süre içinde olay yerine gelen polis, çevre güvenliği alırken itfaiye ekipleri de müdahaleye hazırlandı. İtfaiye ekipleri, duman çıkan daireye girmek istedi, ancak kimsenin olmadığı evde bulunan 5 yaşındaki Doberman cinsi 'Dartmen' adlı köpek ve yavruları, ekiplerin daireye girişine izin vermedi. Bunun üzerine itfaiye, yangına merdivenle dışarıdan müdahale etmeye başladı. Bu sırada olay yerine gelen ev sahibi Ahmet Temizkan, kısa sürede dumandan etkilendi. Komşusu Süleyman M. tarafından evden çıkartılan Ahmet Temizkan, aşağıya indirildi. Bu kez de kendisi zehirlenen Süleyman M. balkonda baygınlık geçirdi. Merdivenle balkondan indirilen Süleyman M., ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Olay sırasında yangını cep telefonuyla görüntülemeye çalışan bir kişi ev sahibinin yakınları tarafından dövüldü. Polisin araya girmesiyle kavga kısa süre içinde son buldu.

Yaklaşık 40 dakika süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı. Yangın sonrası evine giren Ahmet Temizkan ve oğlu Erbay Temizkan, köpeği ve iki yavrusunu sevdi.

Polis, yatak odasındaki yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlattı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yangına Müdahale Eden İtfaiyeye Doberman Engeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement