Bakan Işık: Öyle Silahlar Ürettik ki Artık PKK Düşünsün - Son Dakika
Güncel

Bakan Işık: Öyle Silahlar Ürettik ki Artık PKK Düşünsün

Bakan Işık: Öyle Silahlar Ürettik ki Artık PKK Düşünsün

PKK'ya yönelik operasyonları değerlendiren Sanayi Bakanı Fikri Işık, ''Bugün artık öyle silahlar ürettik ki PKK düşünsün. PKK'yı artık akıllı bombalarımız vuruyor'' dedi.

01.08.2015 02:30  Güncelleme: 09:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin 30 yıldan fazla, PKK ve diğer sol terör örgütleriyle mücadele ettiğini, son dönemde 'Paralel Yapı'nın musallat olduğunu belirten Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, ancak özellikle PKK'nın Suruç'taki terör olayını fırsat bilerek Türkiye'yi "dize getirmeye" çalıştığını söyledi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, partisinin il başkanlığı tarafından Yalova Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. Yalova'ya gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, partisinin İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı. İl protokolü tarafından salon girişinde karşılanan Bakan Işık, burada yaptığı konuşmada, "Bölgemizde son dönemde yaşanan olayların ülkemize sıçramaması için de hükümet olarak bugüne kadar olağanüstü gayret gösterdik" dedi.

"TERÖRÜN DE KAFASINI EZECEĞİZ"

Türkiye'ye yönelik bir büyük operasyonun paydaşlarının kimler olduğunun belli olduğunu ifade eden Bakan Işık, "Biz bu noktada özellikle bugüne kadar demokrasinin dışına çıkmamak için çok büyük gayret gösterdik ve hamdolsun çıkmadık. Bundan sonra da demokrasinin dışına çıkmayacağız. Çözüm sürecini bitirmeyeceğiz. Çözüm sürecini tamamlayacağız. Ama kiminle tamamlayacağız; Kürt kardeşlerimizle tamamlayacağız. Teröre bulaşmamış insanlarımızla tamamlayacağız. Bu süreçte kardeşliğimizi güçlendireceğiz. Bu milletin iki unsurun arasındaki muhabbeti arttıracağız. Kardeşliğimize güçlendireceğiz, terörün de kafasını ezeceğiz." dedi.

"PKK'YI AKILLI BOMBALARIMIZ VURUYOR"

Işık sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugüne kadar özellikle demokrasi içerisinde sabırla çözelim anlayışını şimdi terörle çok daha etkin kamu güvenliğini tehdit eden her unsurun bertaraf edilerek çözüm sürecinin tamamlanması için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Özellikle PKK'nın şunu çok iyi bilmesi lazım. Türkiye, 12 sene önceki Türkiye değil. 20 sene önceki 30 sene önceki Türkiye değil. Türkiye artık halkıyla devletiyle yaşatmaya esas alan demokratik olgunluğa ulaşmış bir Türkiye. Ama bu asla ve asla bir zaaf değil. Ama aynı zamanda Türkiye terörle mücadele ederken silahını kullanmak için başka bir ülkeden icazet almak zorunda olan bir ülke değil. Şu anda kendi insansız hava araçlarımız PKK hedeflerini belirliyor ve kendi akıllı bombalarımız, mühimmatımız PKK hedeflerini bir bir imha ediyor. Biz seçimlerden önce bu coğrafyada Türkiye'nin çok güçlü bir silahlı kuvvetleri ve o silahlı kuvvetlerin çok güçlü bir savunma sanayine kavuştuğunu söylemiştik. İşte bugün hamdolsun uyguluyoruz."

"ÖYLE SİLAHLAR ÜRETTİK Kİ ARTIK PKK DÜŞÜNSÜN"

"Biz barıştan yana olduk hiç savaştan yana olmadık. Ama istersen sulhu salah her daim hazrol cenge. Cenge de hazırız." diyen Işık, "Bu noktada da Allah'a şükürler olsun, milli imkanlarla son derece önemli başkasına bağımlı olmayan kendi silahlarımızı geliştirdik, geliştirmeye de devam edeceğiz. Bugün artık öyle silahlar ürettik ki PKK düşünsün. Türkiye Cumhuriyeti'ne kafa tutmanın bedelinin ne olduğunu bir kaç gündür çok iyi anladılar, bundan sonra da inanıyorum ki anlayacaklar. Anlayana kadar bu devam edecek." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bakan Işık: Öyle Silahlar Ürettik ki Artık PKK Düşünsün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (42)

  • Gardırop Fuat: Dış destek olmasa nefes alamaz pkk 9 22 Yanıtla
  • amedlıkeko: pkk savaşı başlatıgında f 16 kobra kirpi kanas zpt ihh cemır ve daha neler neler yoktu bunları hepsını bu aptal halkın cebınde aldınız fayda etmedı ABD BABANIZDA akılı füzeler ve neler var ortadoguda kulanıyor fayda etmıyor bu corafyada dünyanın bütün teknolojisı külanılıyor bu corafyanın kadim halkı dahada direnıyor direnecektır de halkların direnışı kazanacaktır tekçare kakların kardeşlıgıdır eşitlıktır birısının diyer birısıne tahakümı fayda etmez yaşasın hakların kardeşlıgı 11 17 Yanıtla
  • silah geliştireceginize: AKILLI SILAH YERINE DEMOKRATIK OLUN. 7 15 Yanıtla
  • Ha.: Bakanım millet sizinle korkmayın. Oleceksek adam gibi olelim 14 5 Yanıtla
  • ekber: hadi koçum kolay gelsin, Allah yardımcınız olsun, Amin 10 5 Yanıtla
  • asa: dağları taşları vurmaya devam keriz vatandaşın vergilerini alın silah yapın 900 lira alan adamda gururlansın şanlı ordusuyla 5 9 Yanıtla
  • VAYBE: sanayi bakanı insanları yaşatacak bişeyler bulunda onunla övünün. vatandaşlar, hastalıktan terörden, trafikten, cahillikten ölüyor öldürülüyor. 10 4 Yanıtla
  • D I L B I R İ N: hisleri kuvetli bu sözde bakan yine ne hissetmiş:-))) 13 1 Yanıtla
  • hisseden bakan: Öyle bombalarımız var ki düşünüp hissediyorsun nereyi istersen orası patlıyor :))) 2 11 Yanıtla
  • zafer: siyasiler pkk yi söyle vuruyoruz! böyle intikam alıyoruz diye açıklama yapmasin lar. sadece vurdular !!! halk bilir nasılsa... 2 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ömer Çelik: Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik içinde size hizmet etmek için gün sayıyor
    21:51 Ömer Çelik: Cumhur İttifakı, birlik ve beraberlik içinde size hizmet etmek için gün sayıyor

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Pozantı ilçesinde düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, Cumhur İttifakı'nın birlik ve beraberlik içinde hizmet etmek için gün saydığını belirtti. Çelik, muhalefeti eleştirerek, birbirlerine ağır laflar söyleyenlerin artık bir araya gelemeyeceğini ve ülkeye verebilecekleri bir şeyin olmadığını ifade etti. Ayrıca, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in darbe açıklamalarına tepki gösteren Çelik, gençlerin demokrasi, siyaset, bilim ve teknolojiyle yan yana olması gerektiğini vurguladı.

  • Eyüpsultan'da kaçırılan T.C'nin ölümlü kaza görüntüleri ortaya çıktı
    21:46 Eyüpsultan'da kaçırılan T.C'nin ölümlü kaza görüntüleri ortaya çıktı

    İstanbul Eyüpsultan'da yaşanan ölümlü kazaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Anne Eylem Tok'un olay yerine gitmesi ve kaçış planı yapması görüntülendi. Baba Bülent C.'nin ifadesiyle çelişen görüntüler de dikkat çekti. Polislerin T.C'nin Amerikan pasaportunu incelemesi de kameraya yansıdı. Olayın ardından Mısır'a kaçan şüphelilerin ABD'ye gittikleri tespit edilmişti.

  • Van'da torbacılara yönelik operasyon: 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı
    21:45 Van'da torbacılara yönelik operasyon: 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı

    Van'da gençlerin yoğun bulunduğu alanlarda düzenlenen operasyonlarda 29 şüpheli hakkında işlem yapıldı. Operasyonlarda toplamda 242,96 gram esrar, 50,66 gram sentetik uyuşturucu, 14,19 gram sentetik kannabinoid, 2,81 gram eroin, 48 uyuşturucu hap ve 7 sentetik ecza ele geçirildi. Gözaltına alınan 29 şüpheliden 9'u uyuşturucu ticareti yapmak/uyuşturucu madde nakletmek suçundan, 20'si ise uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı.

  • Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda zincirleme trafik kazası: Ölü ve yaralılar var
    21:44 Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunda zincirleme trafik kazası: Ölü ve yaralılar var

    Şanlıurfa-Diyarbakır karayolunun Siverek ilçe çıkışında meydana gelen trafik kazasında 2 araç ile bir motosikletin karıştığı bildirildi. Kazada ölü ve yaralıların olduğu belirtildi. Olay yerine itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi.

  • Solingen'de kundaklama sonucu hayatını kaybeden Türk asıllı aile için anma töreni düzenlendi
    21:43 Solingen'de kundaklama sonucu hayatını kaybeden Türk asıllı aile için anma töreni düzenlendi

    Almanya'nın Solingen kentinde yaşadıkları evin kundaklanması sonucu hayatını kaybeden Türk asıllı aile için evlerinin önünde anma töreni düzenlendi. Törene çevre sakinleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Konuşmalarda olayın aydınlatılması ve ırkçılığın lanetlenmesi istendi.

  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenman, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde gerçekleştirildi.


Advertisement