Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya başkanlığında Altınova Köylere Hizmet Götürme Birliğinin olağan meclis toplantısı yapıldı.

29.11.2015 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya başkanlığında Altınova Köylere Hizmet Götürme Birliğinin olağan meclis toplantısı yapıldı.

Birlik üyelerinin katılımıyla Altınova Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda yapılan oturumda, 2016 yılı tahmini bütçesi görüşüldü.

Toplantıda konuşan Kaya, bu yıl Altınova'nın köylerine çok büyük yatırımlar yapıldığını vurguladı.

Köylerin eksiklerinin büyük ölçüde tamamlandığını belirten Kaya, "Köy yollarımız otoban gibi oldu. Artık köylerimize ulaşım çok kolay. Köylerin sorunları da yapılan projeler sayesinde çözüldü. Bu hizmetlerin yapılmasında emeği olan Valimiz Selim Cebiroğlu başta olmak üzere İl Özel İdaresi, Köylere Hizmet Götürme Birliği ve katkı verenlere teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Daha sonra 2016 yılı tahmini bütçesi görüşüldü.

Kadıköy'de altyapı çalışması

Kadıköy Belediyesi ekipleri tarafından altyapı ve bakım çalışmaları kapsamında kanalizasyonlar yenileniyor.

Belediye Başkanı Mehmet Şahin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Uysal ve Yelkovan caddelerinde kanalizasyon çalışması yapıldığını bildirdi.

Vatandaşlara gösterdikleri anlayıştan dolayı teşekkür eden Şahin, çalışmaların en kısa sürede bitirileceğini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement