Yalova'da Esrarengiz Ölüm - Son Dakika
Güncel

Yalova'da Esrarengiz Ölüm

Yalova'nın Altınova İlçesi'ne bağlı Tavşanlı Beldesi'nde, deniz kıyısında park etmiş kiralık otomobilin içinde her ikiside farklı kişilerle evli olan 27 yaşındaki Ümit Can Aydoğdu ve 25 yaşındaki Demet Akbaş adlı kadının cesetleri bulundu.

27.06.2014 19:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova'nın Altınova İlçesi'ne bağlı Tavşanlı Beldesi'nde, deniz kıyısında park etmiş kiralık otomobilin içinde her ikiside farklı kişilerle evli olan 27 yaşındaki Ümit Can Aydoğdu ve 25 yaşındaki Demet Akbaş adlı kadının cesetleri bulundu. Yapılan ilk incelemede, elleri eşarp ile bağlı olan Akbaş'ın boynundan vurularak öldürüldüğü, Aydoğdu'nun ise çenesinin altından sıkılan saçmalarda vurulduğu ortaya çıktı. Jandarma ekipleri olayın nasıl meydana geldiğini belirlemek için araştırma başlattı.

Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı Beldesi'nde amatör maçların oynandığı deniz kıyısındaki futbol sahasının yanında 54 VD 655 plakalı otomobilin içinde hareketsiz 2 kişi görüldü. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Otomobilin yanına giden ekipler, Ümit Can Aydoğdu ve Demet Akbaş'a ait olduğu belirlenen iki ceset buldu. Yapılan ilk incelemede, Akbaş'ın elleri eşarp ile bağlandıktan sonra boynuna sıkılan pompalı tüfek ile öldürüldüğü, sürücü koltuğunda oturan Ümit Can Aydoğdu'nun ise çenesinin altından sıkılan saçmalar ile yaşamını yitirdiği tespit edildi. Gece meydana geldiği sanılan olay sonrası jandarma ekipleri olayın nasıl meydana geldiğini belirlemek için araştırma başlattı.

Yalova Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından Ümit Can Aydoğdu ve Demet Akbaş'ın cesetleri otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olay yerinde bulunan ve el konulan pompalı tüfek ise balistik incelemeye gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, Ümit Can Aydoğdu'nun, tartıştıktan sonra Demet Akbaş'ı öldürüp intihar ettiği ihtimali ile çiftlerin başka birisi tarafından öldürülme şüphesini araştırıyor.

KAYINPEDERİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNMUŞ

Kiralık otomobilde cesetleri bulunan Ümit Can Aydoğdu ve Demet Akbaş'ın Sakarya'nın Kaynarca İlçesi'nde oturdukları ortaya çıktı. Ayrı kişilerle evli olan Aydoğdu ve Akbaş'ın aynıa zamanda birer çocuklarının olduğu belirlendi. Demet Akbaş'ın dün gece saat 22.00 sıralarında Kaynarca Karaçalı Mahallesi'nde birlikte oturduğu kayınpederinin iki katlı evinde, kendi odasına çıkacağını söylerek yanlarından ayrıldığı öne sürüldü. Gelininin sabah evde olmadığını gören kayınpederinin de Kaynarca İlçesi'ndeki jandarma komutanlığına gidip kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi. - Sakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yalova'da Esrarengiz Ölüm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement