Yakubu ve Berkan Emir Kayserispor ile Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Spor

Yakubu ve Berkan Emir Kayserispor ile Sözleşme İmzaladı

Yakubu ve Berkan Emir Kayserispor ile Sözleşme İmzaladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Yakubu ve Berkan Emir ile sözleşme imzaladı.

31.08.2015 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Yakubu ve Berkan Emir ile sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde İngiltere Premier Lig ekiplerinden Reading'den transfer edilen Nijeryalı Yakubu ve Balıkesirspor'dan transfer edilen Berkan Emir kendilerini Kayserisporlu yapan imzayı attı. İmza töreninde konuşan Kayserispor Yöneticisi Ahmet Yıldız, kulübün yapmış olduğu transferlerden biri olan Nijerya Milli Takım oyuncusu ve Premier Lig oyuncusu Yakubu ile Balıkesirspor Kulübü'nden yeni transfer edilen Berkan'ın imza töreni düzenlediklerini dile getirerek bu iki transfer ile birlikte bu sezon 11 oyuncu transferi gerçekleştirdiklerini söyledi. Kulübün bu duruma gelmesinde kulüp başkanı Recep Mamur'un yoğun özverili çalışmalarının olduğunu kaydeden Yıldız, "Bu iki transfer ile birlikte Kayserispor bu sezon itibarı ile 11 transfer etmiş bulunmaktadır. Bütün bu transferlerin gerçekleştirilmesinde ve Kayserispor'un bu duruma gelmesinde sayın başkanımız Recep Mamur'un gerçekten çok büyük özverisi ve fedakarlığı olmuştur. Dolayısıyla bütün şehrimizin sayın başkanımıza teşekkür etmesi gerektiğine yürekten inanıyorum" dedi.

"LİGE İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPTIK"

Süper Lig'de geride kalan ilk üç hafta itibari ile lige iyi başladıklarını dile getiren Yıldız, "Kayserispor gerçekten sıkıntılı bir süreçten geçti. Bu süreci de tecrübeli ve deneyimli olan sayın başkanımızın yoğun çalışması neticesinde başarılı bir şekilde atlamış olduğuna yürekten inanıyorum. Bunların neticesinde de lige ilk üç maç itibariyle iyi bir başlangıç yaptığımızı hep beraber görüyoruz. İnşallah Kayserispor daha iyi yerlere gelecektir. Bu yapılan çalışmaların neticesinde Kayserispor şehrimizi en iyi şekilde temsil edecektir. Şehrimizin ve şehrimizi idare eden insanların ve iş adamlarımızın Kayserispor kulübümüze gereken desteği vermesini bekliyoruz. Bu iki oyuncu da takım adına iki tane önemli transfer. Yakubu İngiltere Premier Lig'de 10 yıl oynamış bir kardeşimiz. Berkan ise Balıkesirspor'da geçen sezon oldukça başarılı bir sezon geçirdi. Her iki oyuncuya da takımımız adına hoş geldiniz diyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Yakubu ve Berkan kendilerini Kayserispor'a bağlayan sözleşmeye imzayı atarak isimlerinin yazılı olduğu formaları giydiler ve basın mensuplarına poz verdiler. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yakubu ve Berkan Emir Kayserispor ile Sözleşme İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • galip: Tolunay hocamiza guveniyorum kayseri sporumuzu iyi yerlere getirecektir. 0 0 Yanıtla
  • GALIP: Sayin recep baskanimiza cok tesekkur ediyorum sehrimizin takimi kayseri sporumuza vermis oldugu hizmetlerinden dolayi gurur verici birhizmet kayseri is adamlarimizdan kayseri sporumuza destek vermelerini onemle rica ediyorum. 2015, 2016 futbol sezonunda kayseri sporumuza basarilar diliyorum gon.GALIP DUMAN. 0 0 Yanıtla
  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek
    11:23 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek

    Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nda 380 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyon öncesi yapılan hazırlıklar tamamlandı ve parkurlar belirlendi. Sporcular denize girip kulaç atacak, bisiklet sürüp koşacaklar. Dünya Paratriatlon Kupası'nda yarışacak olan sporcular Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota almak için puan toplayacaklar. Ayrıca, organizasyon kapsamında triatlon ulusal yarışları da gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, organizasyonda dünyanın en iyi paratriatletlerinin ve gelecek vaat eden genç sporcularının ter dökeceğini belirtti ve triatlonun ilçede gelişmesi için önemli turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Özyiğit, sporcuların Mersin'in güzelliklerini de keşfedeceğini ve hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu ifade etti.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.


Advertisement