Yakıt Yüklü Tanker Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü - Son Dakika
Güncel

Yakıt Yüklü Tanker Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü

Yakıt Yüklü Tanker Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü

Karaman’ın Sarıveliler ilçesinde yakıt yüklü bir tankerin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürü yanarak hayatını kaybetti.

19.07.2015 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karaman'ın Sarıveliler ilçesinde yakıt yüklü bir tankerin uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürü yanarak hayatını kaybetti.

Kaza, saat 01.00 sıralarında Sarıveliler- Ermenek yolunun 30. kilometresi Tepebaşı Virajı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gazi Özbek (47) idaresindeki plakası öğrenilemeyen yakıt yüklü tanker, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yaklaşık 400 metre yüksekliğindeki uçuruma yuvarlandı. Kaza sırasında araçta sürücünün bulunduğu kupa ile yakıt tankeri birbirinden ayrılarak yanmaya başladı. Kazayı gören vatandaşlar itfaiye ve jandarma ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine Sarıveliler ve Ermenek ilçesi ile Güneyyurt beldesinden çok sayıda itfaiye sevk edildi. Yangın itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışması sonrasında söndürülebildi. Yakıt yüklü araçta tankerden ayrılarak yanmaya başlayan kupa kısmında kalan sürücü Gazi Özbek feci şekilde yanarak hayatını kaybetti. Olayı duyan Sarıveliler Kaymakamı Ali Öner ile Belediye Başkanı Hayri Samur kaza yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. İtfaiyenin çalışmaları sonucu tankerin kupasından çıkarılan Gazi Özbek'in cesedi, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Tanker sürücüsünün Karaman'ın Ermenek ilçesine yakıt götürdüğü öğrenildi.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yakıt Yüklü Tanker Uçuruma Yuvarlandı: 1 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement