Yağmur, Kopan Parmağını Kullanabilecek - Son Dakika
Güncel

Yağmur, Kopan Parmağını Kullanabilecek

Yağmur, Kopan Parmağını Kullanabilecek

Dalaman'da, Kaymakam Yılmaz Şimşek'in 7 yaşındaki kızının 21 gün önce teknenin merdivenine sıkışması sonucu kopan ve yerine dikilen parmağı iyileşmeye başladı.

06.10.2014 15:57  Güncelleme: 00:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde, Kaymakam Yılmaz Şimşek'in kızı 7 yaşındaki Yağmur Şimşek'in, 21 gün önce teknenin merdivenine sıkışması sonucu kopan ve kaldırıldığı İzmir'deki bir mikrocerrahi hastanesinde yerine dikilen parmağı iyileşmeye başladı. Parmağını hareket ettirlmeye başlayan minik Yağmur ve ailesi bayramda çifte sevinç yaşadı.

Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, eşi ve çocuğuyla geçen 14 Eylül'de Sarsala Koyu'nda tekne turuna çıktı. Koyda bir süre denize giren Yağmur'un, tekneye çıkarken merdivene sıkıştırdığı sağ elinin orta parmağı koptu.

Doktor olan annesi Çiğdem Şimşek'in ilk müdaheyi yaptığı Yağmur, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından tekneden alınıp, Fethiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalenin ardından kopan parmağın yerine dikilebileceği belirtilen Yağmur, askeri helikopkerle İzmir'in Kahramanlar Semti'ndeki El Mikrocerrahi Ortopedi ve Travmatoloji Hastanesi'ne sevk edildi.

Minik Yağmur'un kopan parmağı burada yerine dikildi. 21 gündür kopan parmağına pansuman yapılan ve ilaç tedavisi süren Yağmur, parmağını hareket ettirmeye başladı. Yağmur ve ailesi bayramda çifte sevinç yaşadı.

'TÜM VERİLER NORMAL'

Bayramda evlerine gelen misafierleri ağırlayan Kaymakam Yılmaz Şimşek, "Gerçekten anne ve baba için çok zor bir durum. O an için bir an ne yapacağımızı şaşırdık ama sonra kendimizi topladık. Şu an için tüm veriler normal. Dikilen parmakta bir uyumsuzluk görülmediğini söylediler. Bu zor günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm eş dost ve arkadaşlara çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yağmur, Kopan Parmağını Kullanabilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement