Xavi Barcelona'ya Gözyaşlarıyla Veda Etti - Son Dakika
Spor

Xavi Barcelona'ya Gözyaşlarıyla Veda Etti

Xavi Barcelona\'ya Gözyaşlarıyla Veda Etti

Barcelona'nın 35 yaşındaki yıldızı Xavi Hernandez, Nou Camp Stadı'ndaki son lig maçında taraftarlarına gözyaşlarıyla veda etti.

24.05.2015 00:41  Güncelleme: 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Barcelona'da forma giydiği 17 sezonda 23 kupa kazanan Xavi Hernandez, Nou Camp Stadı'ndaki son lig maçında taraftarlarına veda etti.

Kral Kupası ve Şampiyonlar Ligi finallerinden sonra Barcelona'dan ayrılarak Katar'ın El Sadd takımına gidecek olan 35 yaşındaki Xavi, Deportivo maçından sonra yapılan lig şampiyonluğu kutlamalarında duygu dolu anlar yaşadı.

"BENİ DÜNYANIN EN MUTLU İNSANI YAPTINIZ"

Kaptan olarak lig şampiyonluğu kupasını kaldıran Xavi daha sonra Barcelona taraftarına hitaben yaptığı konuşmada, "Herkese çok çok teşekkürler.  Beni dünyanın en mutlu insanı yaptınız. Bugün ve geçen 17 sezonda da. Kim ne derse desin dünyanın en iyi kulübüyüz" dedi.

"YAŞASIN BARÇA YAŞASIN KATALONYA"

Konuşması zaman zaman tezahüratlarla kesilen, gördüğü ilgiden dolayı gözyaşlarına hakim olamayan Xavi, "Daha bitmedi. Kral Kupası'nı da Şampiyonlar Ligi'ni de istiyoruz. 15 gün daha buradayım ve sizleri bekliyorum. Yaşasın Barça yaşasın Katalonya" diye seslendi.

Xavi, ayrıca  ailesine ayrı ayrı gösterdikleri "koşulsuz destekten" dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Xavi Barcelona'ya Gözyaşlarıyla Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • ahmet emçe: dünyanın en iyi asist kralı xavi domades deseler aklıma melemen gelir asıst deseler aklıma kaptan xavi hernandez 2 0 Yanıtla
  • ahmet emçe: dünyanın en iyi asist kralı xavi domades deseler aklıma melemen gelir asıst deseler aklıma kaptan xavi hernandesssss 2 0 Yanıtla
  • delal: Yaşasın Katalonya ver bi kolonya. Puhahaha. Çok üzüldüm. Dünya çok acımasız. Barcelonalı taraftarlara ve xaviye Allah sabır versin . 0 2 Yanıtla
  • murat: ondan iyi futbolcu çıkabilir ancak ADAM çıkmaz .bizim döküntüler sırf EGO . 1 0 Yanıtla

Advertisement