Wesley Sneijder'den Manchester United Açıklaması - Son Dakika
Spor

Wesley Sneijder'den Manchester United Açıklaması

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'den Manchester United'a transfer olacağı yönünde çıkan haberler üzerine ilginç açıklamalar geldi.

22.09.2014 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başarılı orta saha oyuncusu Sneijder'in İngiltere Premier League ekiplerinden Manchester United'a transfer olacağı hatta bu transferin ocak ayında gerçekleşeceği iddia edilirken oyuncunun ağzından, "İstanbul'da her şey güzel. Türkiye'ye tamamen adapte oldum. Kendimi çok rahat hissediyorum. Van Gaal'in benimle ilgilenmesi hoşuma gidiyor. O bir futbol uzmanı. Ancak şu anda gelip beni ikna etmeleri çok zor" ifadelerine yer verildi.

Sneijder, Inter'de oynadığı dönemde Manchester United'a transferinin gündeme geldiğini ve çok yaklaştıklarını ifade ederken, "Ama şu anda bunu neden konuşuyoruz? Galatasaray için oynuyorum. Şampiyon olmak istiyoruz" dedi. Sneijder'in ayrıca konuyla ilgili, "Galatasaray beni ucuz bir miktara bırakmaz. Bir anlaşma olması çok zor görünüyor" diyerek takımdan ayrılma ihtimalinin bulunmadığına işaret etti.

G. Saray'da yaşanan sorunlar ve alınan kötü sonuçların ardından Sneijder'le Juventus ve Manchester United'ın ilgilendiği dış basında manşet olmuştu.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Wesley Sneijder'den Manchester United Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti
    18:44 Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti

    Sivasspor milli maçlar nedeniyle verilen arada Sivas Dört Eylül Futbol ile hazırlık maçında karşılaştı ve 3-0 galip geldi. Emre Gökay, Clinton N'jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle Sivasspor kazandı.


Advertisement