Vodafone Kupası Beşiktaş'ın Oldu - Son Dakika
Spor

Vodafone Kupası Beşiktaş'ın Oldu

Borussia Dortmund, Chelsea, Milan, Bayern Münih, Villarreal, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi futbol dünyasının büyük kulüplerinin mücadele ettiği Uluslararası Vodafone Kupası yarı finali, Fenerbahçe’yi mağlup eden Beşiktaş ile Borussia Dortmund’u mağlup eden AC Milan takımları arasında oynanan final karşılaşmasıyla son buldu.

24.04.2014 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Borussia Dortmund, Chelsea, Milan, Bayern Münih, Villarreal, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi futbol dünyasının büyük kulüplerinin mücadele ettiği Uluslararası Vodafone Kupası yarı finali, Fenerbahçe'yi mağlup eden Beşiktaş ile Borussia Dortmund'u mağlup eden AC Milan takımları arasında oynanan final karşılaşmasıyla son buldu.

Final maçını Arafat ve Kuzey'in attığı gollerle 2-0 kazanan Beşiktaş, Vodafone Kupası'nın sahibi oldu. Turnuvada Borussia Dortmund takımını Cenk ve Batu'nun golleriyle 2-0 mağlup eden Fenerbahçe ise üçüncülüğü elde etti.

Final maçlarının ardından milli futbol takımı eski teknik direktörü Sepp Piontek ve Villarreal Altyapı Teknik Direktörü ve eski milli futbolcu Nihat Kahveci'nin de katılımıyla ödül töreni gerçekleştirildi. Kızlar ve erkeklerde şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş takımları büyük sevinç yaşadı.

Final maçının ardından eski milli futbolcu Nihat Kahveci, turnuva hakkındaki görüşlerini şöyle dile getirdi:

"Uluslararası Vodafone Kupası sayesinde, her yıl dünyanın en önemli takımlarının altyapıları ülkemize geliyor. Bu doğrultuda Vodafone Türkiye'ye ve tüm sponsorlara destekleri için çok teşekkür ediyorum. Bizler de elimizden geldiğince burada bulunup turnuvaya katkıda bulunmaya ve yardımcı olmaya çalıştık. Turnuvaya gelince, Beşiktaş gerçekten çok iyi mücadele ederek, hak ederek, şampiyonluğa ulaştı. Bir Beşiktaşlı olarak bu beni ayrıca gururlandırdı. Hepsini kutluyor bu turnuvanın uzun yıllar devam etmesini diliyorum."

5. Vodafone Kupası'nın Milan - Beşiktaş final maçıyla sona erdiğini belirten Vodofone Kupası Organizatörü KNN Sports sahibi Kenan Öner, "Her geçen sene büyüyen bu organizasyon hem Antalya'nın Manavgat ilçesinin tanıtımına hem spor turizmine büyük katkılar sağlıyor. Turnuvaya geçen yıl 54 takım katılırken bu yıl takım sayısı 66'a çıktı. Paskalya dönemine denk gelmesi nedeniyle de yurt dışındaki takımların ilgisi her geçen yıl artıyor. Bizim amatör takımlarımızda bu turnuvalarda büyük takımlarla maç yapma ve deneyim kazanma şansı buluyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" dedi. - ANTALYA

Vodafone Kupası Beşiktaş\'ın Oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Vodafone Kupası Beşiktaş'ın Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement