Viranşehir'de Okullar Arası Bilgi Yarışması Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Viranşehir'de Okullar Arası Bilgi Yarışması Düzenlendi

Viranşehir\'de Okullar Arası Bilgi Yarışması Düzenlendi

Viranşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, okullararası bilgi yarışması düzenledi.

18.04.2015 09:23  Güncelleme: 10:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Viranşehir'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullararası bilgi yarışması düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Bahar Şenliği kapsamında düzenlenen "Okullar arası Fen ve Matematik Yarışmasında" matematik dalında Hürriyet Ortaokulu, Fen dalında ise Yenişehir Ortaokulu birinci oldu.

Yenişehir Mahallesinde bulunan Mustafa Kemal İlkokulunda düzenlenen Fen ve Matematik bilgi yarışmasına 25 okul katıldı. Heyecanlı ve çekişmeli geçen bilgi yarışması sonucunda kazanan taraf Hürriyet Ortaokulu ve Yenişehir Ortaokulu oldu.

Viranşehir'de böylesi anlamlı ve önemli yarışmaların düzenlenmesiyle öğrencilere büyük fayda sağlanıldığını ifade eden Hürriyet Ortaokulu Müdürü Abdurrahman Tan, "Öğrencilerinin hem fiziksel hem de zihinsel becerilerini önemsiyoruz. Yakın bir zamanda Voleybol takımımız il birincisi olmuş ve bölgeler arası elemelerde az bir farkla elenmiştir. Okulumuzun bilimsel alanda da ön plana çıkmasını amaçlıyoruz. Öğrencilerimizin bu başarısı bizleri hem gururlandırmış, hem de daha çok çalışmamız gerektiğini göstermiştir. Öğrencilerimiz önümüzdeki günlerde TUBİTAK Bilim fuarına katılacaktır" dedi.

Fen ve Matematik Bilgi yarışmasının çok çekişmeli geçtiği kaydeden Yenişehir Ortaokulu Müdürü İlyas Koyuncu ise "Her iki alanda birinci olmak isterdik. Öğrencilerimizle gurur duyuyoruz. Yarışmada emeği geçen herkese ve Jüriye teşekkür ediyorum" dedi.

2 tur halinde geçen yarışmada 1.olan Hürriyet ve Yenişehir Ortaokulu öğrencilerine 23 Nisanda düzenlenecek olan törende ödüllerini alacağı öğrenildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Viranşehir'de Okullar Arası Bilgi Yarışması Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement