Vinç, Göçük Nedeniyle 15 Metrelik İnşaat Alanına Uçtu - Son Dakika
Güncel

Vinç, Göçük Nedeniyle 15 Metrelik İnşaat Alanına Uçtu

Vinç, Göçük Nedeniyle 15 Metrelik İnşaat Alanına Uçtu

Kağıthane'de, inşaatın temel kazma çalışması sırasında meydana gelen göçük nedeniyle, vinç 15 metrelik inşaat alanına uçtu.

13.10.2015 02:03  Güncelleme: 07:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul, Kağıthane'de, Sanayi Mahallesi, Taşçı Caddesi üzerinde saat 16.20 sıralarında bir inşaatın temel kazma çalışması sırasında meydana gelen göçük nedeniyle, vinç 15 metrelik inşaat alanına uçtu.

15 METREDEN UÇTU

Geniş bir alandaki inşaatın temel kazma çalışması sırasında göçük meydana geldi. Bu sırada, bir vinç, yaklaşık 15 metre yükseklikten inşaat alanına uçtu. İnşaatta bulunan bir kepçenin üzerine düşen vincin şoförü, sarsıntıyı önceden fark ettiği için, son anda kendini vinçten atarak kazayı yara almadan atlattı. Yol kenarında bulunan bir otomobil ise aşağıya uçmaktan son anda kurtuldu.

"ÖNLEM ALMADILAR"

Çevrede oturan vatandaşlar ise inşaat firmasının çevrede gerekli önlem almadığını öne sürdü. Olay yerine gelen polis ve belediye ekipleri, inşaat alanı ve çevresini şerit ve bariyerle kapatarak güvenlik önlemi aldı.

OTOMOBİL VİNÇLE ÇEKİLDİ

İnşaat alanındaki göçüğün devam etmesi korku ve paniğe neden oldu. Yol kenarındaki otomobil ise vinçle çekilerek inşaat alanına düşmekten kurtarıldı.

İnşaat alanının yanında bulunan bir işyerinde çalışan Banu Sönmez, "Biz yan binada çalışıyorduk. Büyük bir gürültü duyduk. Deprem oldu zannettik. Dışarı çıktığımızda vincin inşaat alanına düştüğünü gördük. Vinç şoförü toprağın kaydığını fark edince vinçten inerek kaçmış." dedi.

"DEPREM OLDU ZANNETTİK"

Göçüğün meydana geldiği yerin yan tarafında oturan Adalet Samikıran da, "Biz burada korkuyoruz. Her kepçe darbesinde bina sallanıyor. Bu 1 yıldır böyle sürüyor. Artık canımızdan korkuyoruz. Göçük meydana gelince ben deprem oldu zannettim. Komşularıma haber vererek çığlık çığlığa dışarı çıktım. Buna karşı bir önlem alınmasını istiyoruz." diye konuştu.

BELEDİYE BİZE "İNŞAAT KONTROL EDİLİYOR" DEDİ

İnşaatın başlamasından sonra sokakta çatlakların meydana geldiğini dile getiren Erdoğan Gündüz ise "Biz bu inşaat için belediyeye dilekçe verdik. Belediyeden bize 'Bu inşaat kontrol ediliyor. Bir sıkıntı yok' dediler. Ama durumu görüyorsunuz. Evlerde ve yolda çatlaklar var. Bu nasıl bir belediye anlayışı." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vinç, Göçük Nedeniyle 15 Metrelik İnşaat Alanına Uçtu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Ceyhanli: Alanya'da yangın var onlarca mekan yanıyor nerde habercilik? 8 0 Yanıtla
  • ÇEVREYİ KİRLETMEYELİM: OPARATÖRÜN ELİNE KOLUNA SAĞLIK DİĞER ARKADAŞLARDA GÜZEL İŞ ÇIKARMIŞ TEBRİKLER.MÜTAHİT FİRMA DİKKAT EDELİM. 2 2 Yanıtla
  • ......: insan araç kurtarmayı değil o 15 ddediğiniz çukuru öçekerdi ya.izledik bizde mail gibi 2 1 Yanıtla
  • Demre Belediyesi'nin 108 Milyon TL Borcu Açıklandı
    11:26 Demre Belediyesi'nin 108 Milyon TL Borcu Açıklandı

    Antalya Demre Belediyesi'nin geçmiş dönemden kalan borcu 108 milyon 162 bin lira olarak açıklandı. Belediye Başkanı Fahri Duran, belediyenin taşınmaz satışlarından elde edilen gelire rağmen borcunun olmasını eleştirdi.

  • AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi ziyaret etti
    11:25 AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi ziyaret etti

    AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce'yi ziyaret etti. Ünlüce, Albayrak ve beraberindeki AK Parti heyetiyle görüşerek yeni görevinde başarılar diledi. Albayrak ise Eskişehir'in menfaatine olacak her kararın destekçisi olacaklarını belirtti.

  • Fındık Üreticilerinin Mikro İşletmelere Dönüşümü Projesinde Üretime Geçildi
    11:25 Fındık Üreticilerinin Mikro İşletmelere Dönüşümü Projesinde Üretime Geçildi

    Düzce Ticaret ve Sanayi Odası'nın Düzce Üniversitesi ve Tarım ve Orman Müdürlüğü ile birlikte geliştirdiği Fındık Üreticilerinin Mikro İşletmelere Dönüşümü projesinde üretim aşamasına geçildi. DÜFAM Laboratuvarına kurulan model fabrika ile fındık üreticileri, hasat ettikleri fındıkları işleyerek katma değeri yüksek ürünlere dönüştürebilecekler. Model fabrikanın test çalışmaları tamamlandığında açılışı yapılacak.

  • Derin Tarih Dergisi 12. Yaşını Kutladı
    11:24 Derin Tarih Dergisi 12. Yaşını Kutladı

    Albayrak Medya bünyesinde yayın hayatını sürdüren Derin Tarih dergisi, İstanbul Rami Kütüphanesi'nde düzenlenen törenle 12. yaşını kutladı. Derginin genel yayın yönetmeni Taha Kılınç, Derin Tarih'in editoryal bağımsızlık, ekonomik güç ve çalışkan yazı işleri kadrosuyla seçkin bir konumda olduğunu belirtti. Dergi, Osmanlı'nın denizlerdeki hakimiyeti, Köprülü Ailesi, Osmanlı İmparatorluğu'nun hakim olduğu coğrafyalarda yaşananlar gibi birçok önemli konuyu dosya olarak işlemektedir. Ayrıca, dergi üç ayda bir özel sayı da yayınlamaktadır.

  • Diyarbakır'da gasp ve yaralama olaylarına karışan 6 şüpheli tutuklandı
    11:24 Diyarbakır'da gasp ve yaralama olaylarına karışan 6 şüpheli tutuklandı

    Diyarbakır'da gasp ve yaralama olaylarına karışan bir gruba yönelik düzenlenen 'balistik' operasyonda 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin kullandıkları suç aletleri ele geçirildi ve tutuklandılar.

  • Muğla'da Fırtına Sonrası Enerji Nakil Hatlarındaki Patlamalar
    11:23 Muğla'da Fırtına Sonrası Enerji Nakil Hatlarındaki Patlamalar

    Muğla'nın Ula ilçesinde sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış ve fırtına sonrası evlerin ve araçların yakınından geçen enerji nakil hatları birbirine temas etmesi sonrası şiddetli patlamalar yaşandı. Fırtına nedeniyle elektrik tellerinin birbirine temas etmesi ve yaşanan patlama sonrası ilçede elektrik kesintisi yaşandı.

  • Eskişehir'de Şiddetli Yağmur ve Rüzgar Etkili Oldu
    11:23 Eskişehir'de Şiddetli Yağmur ve Rüzgar Etkili Oldu

    Eskişehir'de sabah saatlerinde aniden bastıran şiddetli yağmur ve kuvvetli rüzgar nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Sürücüler ve yayalar yollarda güçlük çekerken, polis ve karayolları ekipleri önlem aldı.

  • İzmit Belediyesi Ücretsiz Mantar Dağıtımına Devam Ediyor
    11:23 İzmit Belediyesi Ücretsiz Mantar Dağıtımına Devam Ediyor

    İzmit Belediyesi, mantar üretim tesisinde yetiştirdiği istiridye mantarlarını vatandaşlara ücretsiz olarak ulaştırmaya devam ediyor. Son olarak Belsa A Blok önünde gerçekleştirilen mantar dağıtımıyla vatandaşlar memnuniyetini dile getirdi.

  • İran'ın İsfahan kentindeki askeri üslere saldırı düzenlendi
    11:22 İran'ın İsfahan kentindeki askeri üslere saldırı düzenlendi

    İran'ın İsfahan kentindeki askeri üslere yapılan saldırıda, insansız hava araçları ve füzeler hedef alındı. İranlı yetkililer saldırının sembolik önemine dikkat çekerken, İsrail'in İran'ın nükleer silah geliştirme programına gönderme yapmak istediği düşünülüyor. İran medyası ise üç patlamanın meydana geldiğini duyurdu. Rusya ise İsrail'e İran'ın gerilimi yükseltmek istemediği mesajını iletti.

  • Özgür Özel, Anıtkabir'i ziyaret etti
    11:22 Özgür Özel, Anıtkabir'i ziyaret etti

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Milletvekilleri, İl başkanları ve parti yöneticileriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti. Özel ve beraberindeki heyet Aslanlı Yol'dan yürüyerek Atatürk'ün mozolesine ulaştı. Özel ve heyet mozoleye çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulundu. Daha sonra Özgür Özel Misak-ı Milli Kulesi'ne geçerek Anıtkabir Özel Defteri'ni de imzaladı. Özel ve beraberindeki heyet, Anıtkabir avlusunda bulunan 2'nci Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün kabrini de ziyaret etti.


Advertisement