Vetaranlar Dünya Güreş Şampiyonası - Son Dakika
Yerel

Vetaranlar Dünya Güreş Şampiyonası

Vetaranlar Dünya Güreş Şampiyonası

Güreş Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “Vetaranlar Serbest ve Greko-Romen Dünya Şampiyonası”na Adana’dan 3 sporcu davet edildi.

25.08.2014 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güreş Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan "Vetaranlar Serbest ve Greko-Romen Dünya Şampiyonası"na Adana'dan 3 sporcu davet edildi.

Güreş Federasyonu Adana İl Temsilcisi Yusuf İnce, Sırbistan'ın Başkenti Belgrad'ta gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonası'na Adana'dan Miktad Birer, Yaşar Akpınar ve Orhan Özdemir'in katılacağını, müsabakaların 10 gün süreceğini söyledi.

Dünya Şampiyonası'na farklı ülkelerden deneyimli ve eski Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu sporcuların katılacağını ifade eden İnce, şöyle devam etti:

"Belgrad'ta gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonası'na Türkiye genelinden 4 hakem 2 antrenör olmak üzere 67 kişilik kafile ile bugün hareket ettiler. Bu anlamlı müsabakalara kentimizden 3 sporcunun davet edilmesi bizi gururlandırdı. Müsabakalar 2 Eylül Salı günü sona erecek. Adanalı deneyimli sporcuların Belgrad'tan madalya ile döneceklerine inanıyorum. Sporcuların Dünya Şampiyonası'na katılmaları için gerekli desteği sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi'ye teşekkür ederiz."

İnce, sporcuların Dünya Şampiyonası için aylardır Sarıçam Asım Savaş Spor Salonu'nda hazırlık yaptıklarını da sözlerine ekledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vetaranlar Dünya Güreş Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement