Mersin Vergi Dairesi Başkanı Güngör'den Erdemli'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Mersin Vergi Dairesi Başkanı Güngör'den Erdemli'ye Ziyaret

Mersin Vergi Dairesi Başkanı Güngör\'den Erdemli\'ye Ziyaret

Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör, Erdemli Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Seyyar'ı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

02.09.2014 12:36  Güncelleme: 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Vergi Dairesi Başkanı Adem Güngör, Erdemli Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Seyyar'ı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Güngör, ziyarette yaptığı konuşmada, vergi mükelleflerini ilgilendiren her konuda en hızlı ve kapsamlı şekilde bilgi paylaşımında bulunacaklarını söyledi.

TBMM'de görüşmeleri süren Torba Kanun Tasarısına da değinen Güngör, meclisten geçmesinin ardından yasayı mükelleflere ve halka en ince detaylarına kadar anlatacaklarını ifade etti.

Güngör, şöyle devam etti:

"Halk arasında Torba Yasa ile vergi borçlarının affedileceği yönünde genel bir beklenti var. Yasa borçları affetmiyor sadece ödeme güçlüğü içindeki mükelleflerin borcunu rahat ödemesi için yapılandırma içeriyor. Mersin Vergi Dairesi Başkanlığı olarak tüm personellerimizle bu konunun net anlaşılması için mükelleflerimizi bilgilendireceğiz. Mükelleflerimizin yasadan en iyi şekilde yararlanmasını arzu ediyoruz." - Mersin

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Mersin Vergi Dairesi Başkanı Güngör'den Erdemli'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement