Veliefendi Hipodromu'nda 1 Kişinin Öldüğü Kavgayı Kameralar Kaydetti - Son Dakika
Güncel

Veliefendi Hipodromu'nda 1 Kişinin Öldüğü Kavgayı Kameralar Kaydetti

Veliefendi Hipodromu\'nda 1 Kişinin Öldüğü Kavgayı Kameralar Kaydetti

Bakırköy'deki Veliefendi Hipodromu önünde yaşanan silahlı kavgada 1 kişi öldü. Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

23.07.2015 15:00  Güncelleme: 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırköy'deki Veliefendi Hipodromu önünde yaşanan ve bir kişinin yaşamını yitirdiği kavga anbean hipodromun güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

YOL VERME TARTIŞMASI KAVGAYA DÖNDÜ

Olay, 19 Temmuz Pazar günü sabah saatlerinde meydana geldi. Bakırköy Veliefendi Hipodromu girişinde park halinde olan bir otomobilin sürücüsüyle yol verme tartışmasına giren bir seyis darp edildi. Ellerinden kaçan seyisi takip eden 3 kişi hipodrom girişinde güvenlik görevlileriyle tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce gruptan Ramazan Acar (19) silahını çekerek güvenlik görevlilerine doğrulttu.

GÜVENLİK GÖREVLİSİ VURDU

Güvenlik görevlileri Acar'ı sakinleştirmeye çalışırken hipodromda çalışan bir grup olay yerine geldi. Acar havaya ateş açınca görevliler ellerindeki sopalarla grubun üzerine doğru koşmaya başladı. Bu sırada bir güvenlik görevlisi silahını ateşleyerek Acar'ı yaraladı. Sendeleyerek araca binen Acar, arkadaşları tarafından Zeytinburnu'ndaki bir hastaneye götürüldü. Acar, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

OLAY ANI KAMERADA

O onlar hipodromun güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde Acar'ın silahını güvenlik görevlilerine doğrulttuğu görülüyor. Bir süre bu şekilde güvenlik görevlileriyle konuşan Acar geri yürümeye başladığı sırada hipodrom görevlileri ellerine geçirdiklerini gruba atmaya başlıyor. Acar'ın silahını ateşlemesi üzerine güvenlik görevlileri ateş açmaya başlıyor. Sendeleyen Ramazan Acar araca biniyor.

YOLDAN POLİS GEÇTİ

Tüm bu olaylar yaşanırken hipodromun önünden bir polis aracı geçiyor. Ancak polis aracının yoluna devam ettiği görülüyor. Olayı soruşturan Bakırköy Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri 2 güvenlik görevlisini gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Veliefendi Hipodromu'nda 1 Kişinin Öldüğü Kavgayı Kameralar Kaydetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ecenur celik: Gebertirim sizi bak ramazan acar bnm en sevdiğim abimdi düzgün yorum yapin 0 0 Yanıtla
  • Zaza: Kendi etti 0 0 Yanıtla

Advertisement