Vatandaş İtfaiye Ekiplerini Bu Defa Alkışladı - Son Dakika
Yerel

Vatandaş İtfaiye Ekiplerini Bu Defa Alkışladı

Vatandaş İtfaiye Ekiplerini Bu Defa Alkışladı

Aydın'da dün gece bir otomobil seyir halindeyken aniden alev alıp yanmaya başladı.

24.10.2014 09:34  Güncelleme: 09:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da dün gece bir otomobil seyir halindeyken aniden alev alıp yanmaya başladı. Bir anda alevler arasında kalan otomobil itfaiyenin anında müdahalesi ile söndürülürken, vatandaşlar ihbardan sonra 120 saniye içinde olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerine teşekkür ettiler.

Olay Ilıcabaşı Mahallesi Müze Kavşağı yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Form Kavşağı'nda Ilıcabaşı istikametine seyir halinde olan Mustaf P. yönetimindeki 45 RV 266 plakalı otomobil aniden alev alarak motor kısmından yanmaya başladı. Araçtan dumanların yükseldiğini gören sürücü ve vatandaşlar hemen 110 İtfaiye hattını arayarak yardım istedi. İhbardan sonra 120 saniye içinde olay yerine ulaşıp yangına müdahale eden itfaiye ekipleri aracın tamamen yanmasını önledi.

Araçtan bir anda dumanların yükseldiğini gördüğünü belirten sürücü Mustafa P. "Buraya bir iş için gelmiştik. Bankamatiğe para çekmeye geldim. Parayı çektim geri dönerken arabadan duman yükseldiğini gördüm. Kaportayı açıp kutup başına sökmeye çalışırken hemen itfaiye ekipleri geldi. İtfaiye göz ile kaş arasında geldi. Yoksa araba tamamen yanardı. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vatandaş İtfaiye Ekiplerini Bu Defa Alkışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement