Vatandaş İstedi Mahalle İkiye Ayrıldı - Son Dakika
Yerel

Vatandaş İstedi Mahalle İkiye Ayrıldı

Vatandaş İstedi Mahalle İkiye Ayrıldı

Sakarya’nın Adapazarı sınırlarında bulunan Abalı Mahallesi, hizmet alımında zorluk yaşanması nedeniyle ikiye ayrıldı.

19.01.2016 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Adapazarı sınırlarında bulunan Abalı Mahallesi, hizmet alımında zorluk yaşanması nedeniyle ikiye ayrıldı. Adapazarı Belediyesi'nin 84'üncü mahallesi olan Mudurnu Mahallesi'nde muhtarlık seçimi önümüzdeki ay yapılacak.

Abalı Mahallesi sınırlarının 3 kilometreye kadar çıkması ve bölge halkının hizmet alımında zorluk yaşaması nedeniyle mahalle, Abalı ve Mudurnu Mahallesi olmak üzere ikiye ayrıldı. Abalı Mahallesi'nin 42 yıllık muhtarı Arif Yılmaz, mahalle sınırlarının 3 kilometreden fazla olması nedeniyle orta yaş üstü bölge halkının muhtarlığa ulaşımda zorluk yaşadığını ifade ederek, halkın da isteği ile mahallenin ikiye ayrıldığını söyledi.

Abalı Mahallesi'nin ikiye ayrılmasıyla oluşan Mudurnu Mahallesi'nde 13 Mart 2016 yılında seçim yapılacak. Mart ayında yapılacak seçimlerde Mudurnu Mahallesi Muhtarlığı'na aday olan Mustafa Kemal Bayrak, Adapazarı'nın 84'ncü mahallesi olduklarını ifade ederek, "13 Mart'ta yapılacak muhtarlık seçiminde aday olarak mahallemize en iyi hizmeti vermek içi çalışacağız" dedi.

Mudurnu Mahallesi'nde toplam 115 hane bulunuyor. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vatandaş İstedi Mahalle İkiye Ayrıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement