Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan: Erdoğan'ın Oğlu Bilal'e Üzülüyorum - Son Dakika
Güncel

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan: Erdoğan'ın Oğlu Bilal'e Üzülüyorum

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan: Erdoğan\'ın Oğlu Bilal\'e Üzülüyorum

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, Erzurum'da yaptığı konuşmasında iktidar partisinin yöneticilerinin çocuklarına üzüldüğünü söyledi.

22.03.2015 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, Erzurum'da yaptığı konuşmasında iktidar partisinin yöneticilerinin çocuklarına üzüldüğünü söyledi. Korkmazcan, "Bilal adında bir delikanlı var. Okumuş, yazmış, memlekete hizmet edebilecek kadar bilgi sahibi olmuş ama ona ne yaptırılıyor. Haram havuzlardan toplanan paraların sıfırlanmasıyla görevlendiriliyor" dedi.

Erzurum'da bir düğün salonunda partililerle bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, iktidarı eleştirdi. 27 Mayıs'tan sonra askeri darbeler dönemi dahil medyanın tek bir ağız, tek bir merkezden kontrol edildiği hiçbir dönem yaşanmadığını söyleyen Korkamazcan, "Demokrasilerin dördüncü kuvveti basındır. Basının özgür olmadığı yerde demokrasiden bahsetmek söz konusu değildir. Şuanda Türkiye'de gerçekten hukukun işlemediği, meclisin sadece oy makinesine dönüştürüldüğü, meclisi PKK'nın idare ettiği, bir terör örgütünün taleplerini onaylamak ve onları hayata geçirmekten başka adeta görevi kalmamış gibi muamele gördüğü bir dönem yaşamadık. Aşağı yukarı iki yıldan beri Türkiye'deki iktidarın nasıl bir iktidar olduğu ortaya çıktı. Bugünki iktidar bir koalisyondur. Koalisyonun öncü gücü 5-6 yıl önce AKP'ydi şimdi bu koalisyonun öncü gücü PKK olmuştur. Türkiye'yi yöneten güç, koalisyon PKK-AKP koalisyonudur. Çünkü meclis gündemini, ülkenin gündemini, ülkenin asayişini, ne ölçüde huzur içinde, güvenlik içinde olacağını, ne ölçüde kaos çıkarılacağının dozunu PKK'lılar ayarlıyorlar. Dün Nevruz günüydü. Nevruz bizim Avrasya coğrafyasının ortak bayramıdır. Çin seddinden balkan ülkelerine kadar her yerde bayram olarak kutlanılır. Şimdi onu bir terör örgütünün bayramı haline dönüştürdüler. Doğal mı? Bir terör ögütü bayram hırsızlığı yaparken siz dünya tarihini değiştirmiş Çanakkale Zaferi'ni 1200 kişilik bir salonda kutlamaya kalkışıyorsunuz. O salonu kendi yandaşlarıyla, memurlarıyla doldurdular. Başbakan gelecek diye 40 bin kişinin yolunu kestiler, şehitlere bir fatiha okumasına mani oldular, 1200 kişiyle bir 100 yıl kutladılar. Ondan sonrada Diyarbakır meydanından hangi mesaj gelecek diye kulaklarını Diyarbakır'a çevirdiler" dedi. Yolsuzluk olaylarına da değinen Genel Başkan Yardımcısı Korkmazcan konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Ülkemizde en zavallı durumda olan çocuklar bu iktidar partisinin yöneticilerinin çocuklarıdır. En çok onlara acıyorum. Bir cumhurbaşkanı ve bunun çocukları var. Bu çocukların yerinde hiçbirinizin çocuğunun olmasını istemezdim. Babalarının yanlışlıkları yüzünden bu çocukların haline bakın, bu yaşta bir takım gayri meşru paraların bekçisi yapıldı. Bilal adında bir delikanlı var. Okumuş, yazmış, memlekete hizmet edebilecek kadar bilgi sahibi olmuş ama ona ne yaptırılıyor haram havuzlardan toplanan paraların sıfırlanmasıyla görevlendiriliyor. 'Beceremedin evladım' diye kız kardeşi de oraya gönderiliyor. Bu çocukları ben şahsen de tanıyorum, üzülüyorum. Ne hallere düşürüldüler. Bir valimiz vardı, bu bölgelerde çok çalışmış, sonra İçişleri Bakanı oldu. Çocuğuna verdiği istikbal nedir; 7 tane para kasasıyla, bir tane para sayma makinesini yatak odasına doldurmuş. Şu çocuğun haline bakın cehenneme düşmek bundan çok daha kolaydır heralde. Yazık bu çocuklara. 700-800 üst düzey AKP'linin çocuğu imtihansız KPSS'ye girmeden, puan almadan devletin üst görevlerine yerleştirildiler. Bu çocuklara da yazık. Bunlar hayatları boyunca tövbe de etseler kolay kolay artık düzgün yola gelemezler. Bundan sonra başarılı da olsa bu çocuklar herkes diyecek ki tabi torpille o başarıyı elde etti. Kimse inanmayacak ne kadar kötü birşey."

Hasan Korkmazcan konuşmasının ardından partiye katılanlara rozetlerini taktı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan: Erdoğan'ın Oğlu Bilal'e Üzülüyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı
    10:19 Şanlıurfa'da silah kaçakçılarına operasyon: 3 gözaltı

    Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi, 3 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, 2 uzun namlulu silah, 2 ruhsatsız tabanca, 1 ruhsatsız av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 gaz el bombası ile çok sayıda mermi bulundu. Gözaltına alınan şüpheliler işlemleri için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Hamur makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu
    10:17 Hamur makinesine kaptırdığı eli, bileğinden koptu

    Karaman'da bir ekmek fırınında çalışan genç, dalgınlığı sonucu kolunu hamur makinesine kaptırarak elini bileğinden kaybetti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Genç, yapılan müdahalenin ardından kopan eliyle birlikte Konya'da bir hastaneye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi Belediye Başkanlarını Tebrik Etti
    10:16 Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi Belediye Başkanlarını Tebrik Etti

    Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetimi, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde seçilen belediye başkanlarına tebrik ziyaretinde bulundu. ETSO Yönetimi, Aziziye Belediye Başkanı Emrullah Akpunar, Palandöken Belediye Başkanı Av. Muhammet Sunar ve Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar'ı makamlarında ziyaret ederek başarı dileklerini iletti.


Advertisement