Varufakis Maliye Bakanlığı'nı Terk Etti - Son Dakika
Ekonomi

Varufakis Maliye Bakanlığı'nı Terk Etti

Yunanistan Maliye Bakanı Yanis Varufakis, istifa ettikten sonra eşi Danai ile birlikte motosikletine atlayarak bakanlık binasından ayrıldı.

06.07.2015 18:38  Güncelleme: 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunanistan Maliye Bakanı Varufakis`in istifası şok etkisi yaratırken, yerine Euclid Tsakalotos geldi. Varufakis, bu sabah istifa ettikten sonra eşi Danai ile birlikte motosikletine atlayarak bakanlık binasını terk etti.

YERİNE GELEN İSİM BELLİ OLDU

Russia Today'in Yunanistan medyasından aktardığı habere göre, eski maliye bakanı Yanis Varufakis'in istifasının ardından göreve Euclid Tsakalotos geldi.

MOTOSİKLETİNE ATLAYARAK BAKANLIK BİNASINDAN AYRILDI

Öte yandan Yunanistan Maliye Bakanı Yanis Varufakis, bu sabah istifa ettikten sonra eşi Danai ile birlikte motosikletine atlayarak bakanlık binasını terk etti.

Varufakis Maliye Bakanlığı\'nı Terk Etti

Son Dakika Ekonomi Varufakis Maliye Bakanlığı'nı Terk Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • Habip : Bizde olsa , koruma konvoyları olur.Aradaki fark. 36 5 Yanıtla
  • Şıwan: Halkın siyayasetçisi böle olur korumaları bile yok bizimkilerin anasının bile 10 tane koruması var 32 1 Yanıtla
  • ALOSSE: BİZİMKİLER MERCEDES İLE KAÇARDI 31 2 Yanıtla
  • Ss: Hdp'ye chp'ye oy vermek günah ama ayetle dalga geçen adamı danışman, bakan yapanlara oy vermek çok sevap değil mi? Sığır sürüsü sizi. Varufakis'te de bakan tipi yokmuş. Adam o borçta bir de koruma ordusuyla dolaşmalıydı değil mi? Bizimkilerde öyle alıştınız değil mi? Milyonluk arabalar şart en tırt koltuklar için değil mi? Sığır aktroller! 25 5 Yanıtla
  • vatandas: geri Zekalılar çok sevdiiseniz sizde yunanistana gidin sizi tutanmi var 4 25 Yanıtla
  • ARDIÇ: Ulan şu akp ye laf söylemek için bahane arayan fuar maymunlari yeter artik 7 21 Yanıtla
  • TURAN: DİNİMİZLE DALGA GEÇEN SOLCULARA YANİ ..CHP VE HDP YE OY VERENLER KESİNLİKLE GUNAH İSLİYORLAR...ALLAH BUNUN HESABİNİ SORAR...SOLCU BEYNAMAZLAR BİZDEN UZAK DURUN...DÜŞÜN ARTİK YAKAMİZDAN...GİDİN GAYLARİN,LEZBİYENLERİN YANİNA.....CHP VE HDP GAYLARİN,LEZBİYENLERİN ,DİN DUSMANLARİNİN ,VATAN ,BAYRAK DUSMANLARİNİN PARTİLERİDİR....SOLCU BEYNAMAZLARA OY DEĞİL SELAM BİLE VERMEYİN..ÇÜNKÜ ALLAHİN SELAMİNİ BİLE ALMAZLAR....VATANA İHANET,DİNE İHANET...SOLDAN HEP ZARAR GÖRDÜ BU MİLLET,GORMEYEDE DEVAM EDİYOR...SOLCULARİN,HAİNLERİN SONU YAKİNDİR İNŞALLAH.... 9 17 Yanıtla
  • CINGENE CALAR APTAL OYNAR: BIZDE OLSA MERSEDESLE KACARLAR GERCI BIZDE UTANACAK YÜZ OLMADIGI ICIN KIMSE SORUMLULUK ALMIYOR KIMSE ISTIFA ETMIYOR HÜSEYIN CELIK GIBI ZIHNIYETSIZLERE DUYURULUR 21 4 Yanıtla
  • ombudsman: Bu tiplerede ülkeyi teslim ediyorlar batmaları hak! 3 21 Yanıtla
  • memati: demokrasi bu 17 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
    03:15 FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

    Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, iflas eden firmasının müşterilerini ve yatırımcılarını dolandırmaktan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bankman-Fried, yatırımcılara ve borç verenlere yalan söylemekten ve milyarlarca dolarlık kripto para çalmaktan suçlu bulunmuştu. Mahkemede konuşan Bankman-Fried, yatırımcılardan ve çalışanlardan özür diledi.

  • Kahramanmaraş'taki deprem etkileri nedeniyle elektrik dağıtım şirketlerinin avans ödemeleri ertelendi
    00:29 Kahramanmaraş'taki deprem etkileri nedeniyle elektrik dağıtım şirketlerinin avans ödemeleri ertelendi

    Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu (EPDK), 6 Şubat 2023'te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilerinin devam etmesi nedeniyle bölgede faaliyet gösteren 4 elektrik dağıtım şirketinin avans ödemelerinin fatura son ödeme tarihine kadar ertelenmesine karar verdi. EPDK'nın kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

  • SGK, Emeklilere Promosyon Tutarlarını Belirleyen Protokol İmzaladı
    00:11 SGK, Emeklilere Promosyon Tutarlarını Belirleyen Protokol İmzaladı

    Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 19 bankayla emeklilere ödenecek promosyonların tutarını belirleyen yeni bir protokol imzaladı. Protokolle promosyonlar 8-12 bin lira arasında değişecek. Emekli aylığı alanlara 8-12 bin lira, ölüm aylığı alanlara ise 5 bin lira promosyon ödeneceği açıklandı. Bankaların kendi uygulamaları doğrultusunda promosyon miktarlarını artırabileceği belirtildi.

  • Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı
    23:14 Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı

    Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Bilim Eğitim Vakfı tarafından yürütülen AB destekli proje kapsamında, gençlerin dijital sektörlerde istihdamının arttırılması hedefleniyor. Projenin açılışı Diyarbakır Gastro İnovasyon Merkezi'nde gerçekleştirildi. DTSO Başkanı Mehmet Kaya, gençlerin ve kadınların işgücüne katılımının düşük olmasının önemli bir sorun olduğunu belirterek, projenin bu soruna çözüm üretmeyi hedeflediğini ifade etti. Proje kapsamında gençlere eğitimler ve işletmelerle eşleştirme çalışmaları yapılacak.

  • Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi Valisi Tuniyaz ile görüştü
    22:41 Özbekistan Cumhurbaşkanı Mirziyoyev, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi Valisi Tuniyaz ile görüştü

    Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev, Çin'in Sincan Uygur Özerk Bölgesi Valisi Erkin Tuniyaz ile bir araya geldi. Görüşmede, Özbekistan ile Çin arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi ve işbirliğinin daha da genişletilmesi konuları ele alındı. Taraflar, karşılıklı menfaatlere dayalı işbirliğinin geliştirilmesi, ortak projelerin hayata geçirilmesi ve kültür/turizm alanlarında ilişkilerin geliştirilmesi konularında görüş alışverişinde bulundu.

  • Xiaomi, 2023 yılında net karını yüzde 126,3 artırdı
    22:34 Xiaomi, 2023 yılında net karını yüzde 126,3 artırdı

    Xiaomi, 2023 yılında 271 milyar RMB gelir elde ederek tarihinin en yüksek ikinci karlılık seviyesine ulaştı. Şirket, akıllı ekosistemini genişletirken akıllı telefon satışlarında da büyük başarı elde etti. Ayrıca internet hizmetleri segmentinde rekor seviyelere ulaşan Xiaomi, araştırma ve geliştirmeye de önemli yatırımlar yaptı.

  • Fiat Topolino: Fiyatı ve Özellikleriyle Dikkat Çekiyor
    22:33 Fiat Topolino: Fiyatı ve Özellikleriyle Dikkat Çekiyor

    Fiat, mikro elektrik araç sektörüne yeni bir soluk getirmek için Topolino modelini tanıttı. Aracın başlangıç versiyonu 449 bin 900 TL, Plus donanımı ise 479 bin 900 TL olarak belirlendi. Tamamen elektrikli olan aracın motor gücü 6 kW, maksimum hızı 45 km/h ve sürüş menzili 75 kilometre olarak açıklandı. Fiat Topolino, Türkiye'de Citroen Ami'ye alternatif bir seçenek olarak değerlendiriliyor.


Advertisement