Van Persie'nin Menajeri, Fenerbahçe'nin Kulüp Binasında - Son Dakika
Spor

Van Persie'nin Menajeri, Fenerbahçe'nin Kulüp Binasında

Van Persie\'nin Menajeri, Fenerbahçe\'nin Kulüp Binasında

Fenerbahçeli yöneticiler, dün İstanbul'a gelen Robin van Persie'nin menajeri Cornelis Jacobus Vos ile görüşmelere başladı.

02.07.2015 12:06  Güncelleme: 16:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor'dan Fernandao, Şener Özbayraklı Lille'den Simon Kjaer'i transfer eden Fenerbahçe, esas büyük bombayı patlatmak üzere harekete geçti.

İSTANBUL'DA BİR ARAYA GELDİLER

Hürriyet'in haberine göre; Başkan Aziz Yıldırım'ın bizzat ilgilendiği transfer çalışmaları doğrultusunda, Manchester United'ın yıldız oyuncusu Robin van Persie'nin menajeri Cornelis Jacobus Vos, dün İstanbul'a geldi. Kadıköy'de lüks bir otele yerleşen Jacobus Vos, sabah saatlerinde Fenerbahçe Kulübü'ne giderek sarı lacivertli yöneticilerle bir araya geldi.

10 MİLYON STERLIN

Manchester United Kulübü, teknik direktör Luis van Gaal'in gözden çıkardığı Robin van Persie'yi bir an önce elden çıkarmayı hedefliyor. Bunun nedeni ise Hollandalı golcüye 1 yıl için ödenmesi gereken 10 milyon sterlin. İngiliz devinin yöneticileri ünlü golcüyü mümkün olan en uygun koşullarda gönderip, en azından bu parayı ödemekten kurtulmayı hedefliyor.

Manchester United yetkililerinin Robin van Persie'ye, "Fenerbahçe'nin senin için ödeyeceği bonservis ücretini biz sana ödeyelim" teklifini yaptığı öğrenildi.

OLUMLU VEYA OLUMSUZ SONUÇ ÇIKMADI

Kulüp binasında Hollandalı golcünün temsilcisiyle görüşen yönetim, teklifini sundu ve Van Persie'nin transfer şartlarını dinledi. Toplantıdan olumlu veya olumsuz bir sonuç çıkmadı.

Bu transferdeki durumun önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Santrfor bölgesini yıldız bir isimle takviye etmek isteyen yönetimin listesinde Shakhtar'lı Luiz Adriano ve Juventus'lu Fernando Llorente de bulunuyor.

Son Dakika Spor Van Persie'nin Menajeri, Fenerbahçe'nin Kulüp Binasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • hakan: Fb bu paraları nerden buluyor araştırsın devlet çünki yöneticileri karanlık kişiler 5 23 Yanıtla
  • mustafa: Aziz sirf gs nin şampiyon lugu unutturmak ve gündem degistirmek icin yapiyor ya fb şampiyonlar ligine girmese ne olur 9 15 Yanıtla
  • Kıskananlar Çatlasın: Herkes bakar FENER yapar kralı varsa onuda alırız...varmı sıkıntı....okey. 12 8 Yanıtla
  • Ali Ağaoğlu: G A L A T A S A R A Y 5 10 Yanıtla
  • Şafak: fenerbahçe şampiyonlar ligine gidemezse hele de şampiyon olamazsa bak sen eğlenceye ahahahaha :))))) 11 4 Yanıtla
  • yıldızlar karması: galaksi takımı kuruluyor 12 3 Yanıtla
  • enayilik: 30 40 yaşında adamları dolduruyorsunuz ülkeye tonla para veriyorsunuz hiçbişey yapmadan geri gidiyorlar.. 9 3 Yanıtla
  • GS****: FENEY HEDEF 1 MLYON KAZ DAN TOPLADIĞI PARALARI BOŞ YERE HARÇIYOR 7 3 Yanıtla
  • Ali Ağaoğlu: Marmara da sahil satın aldım Fenerlileler bedava kumda oynayabilir yeme içme de bedava benim gibi iyi adam bulamazsınız ?????? 2 8 Yanıtla
  • Şampıyon gs: Şikebahçe 0 9 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement