Van - İzmir'de Viyadük Kazasında Ölen 3 İşçi Van'da Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Van - İzmir'de Viyadük Kazasında Ölen 3 İşçi Van'da Toprağa Verildi

Van - İzmir\'de Viyadük Kazasında Ölen 3 İşçi Van\'da Toprağa Verildi

İzmir'de viyadük kazasında ölen 3 işçi Van'da toprağa verildi Kenan AŞÇIOĞLU/ERCİŞ(Van), (DHA)- İZMİR- Çanakkale otoyolu Koyundere Mevkii'nde viyadük inşaatında beton dökümü sırasında çelik konstrüksiyon iskelenin çökmesi sonucu ölen işçilerden 40 yaşındaki Mehmet Reşit Işık, 22 yaşındaki Hakan Bilmez ile Sefer Aslan Van'ın Erciş İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

06.08.2015 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de viyadük kazasında ölen 3 işçi Van'da toprağa verildi

Kenan AŞÇIOĞLU/ERCİŞ(Van), (DHA)- İZMİR- Çanakkale otoyolu Koyundere Mevkii'nde viyadük inşaatında beton dökümü sırasında çelik konstrüksiyon iskelenin çökmesi sonucu ölen işçilerden 40 yaşındaki Mehmet Reşit Işık, 22 yaşındaki Hakan Bilmez ile Sefer Aslan Van'ın Erciş İlçesi'nde gözyaşları arasında toprağa verildi.

İzmir'in Menemen ilçesi Koyundere Mahallesi'nde, yapımı devam eden viyadük inşaatında iskelenin çökmesi sonucu yaklaşık 150 ton beton ve demirin altında kalarak ölen 4 işçinin cenazeleri, otopsi işleminin ardından dün ailelerine teslim edildi. Van'ın Erciş İlçesi nüfusuna kayıtlı olan Mehmet Reşit Işık, Hakan Bilmez ve Sefer Aslan'ın cenazeleri de dün akşam saatlernde Karayolları Genel Müdürlüğü'nün tahsis ettiği özel uçakla Van'a getirildi. Cenazeler ardından da karayoluyla Erciş İlçesi'ne gönderildi.

Gece saatlerinde Erciş İlçesi'ne gelen Bilmez'in cenazesi merkeze 40 kilometre uzaklıkta bulunan Köycük Mahallesi'nde, Aslan'ın cenazesi merkeze 30 kilometre uzaklıkta bulunan Tekler Mahallesi'nde, Mehmet Reşit Işık'ın cenazesi ise ilçe merkezindeki Seyit Muhammed Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenazenin toprağa verilmesinden sonra konuşan 72 yaşındaki baba Süleyman Işık, oğlunu Allah'ın verdiğini, yine allah'ın aldığını, bu nedenle söylenecek fazla bir şey olmadığını söyledi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van - İzmir'de Viyadük Kazasında Ölen 3 İşçi Van'da Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement