Van Gaal: Topu Ayağımızda Tutamadık - Son Dakika
Spor

Van Gaal: Topu Ayağımızda Tutamadık

Van Gaal: Topu Ayağımızda Tutamadık

Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal, Leicester maçında alınan 5-3'lük mağlubiyet sonrasında "Sadece topu ayağımızda tutmamız gerekiyordu." dedi.

21.09.2014 19:31  Güncelleme: 19:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal, Leicester City'ye 5-3'lük skorla yenildikleri maç sonrası asıl sorunlarının topu ayaklarında tutamamak olduğunu ifade etti.

King Power Stadı'ndaki mücadelede iki farklı öne geçen United, Nigel Pearson'ın öğrencilerinin ikinci yarıda bulduğu 4 gole engel olamadı ve gol düellosu şeklinde geçen müsabakadan yenilgiyle ayrıldı.

"TOPU AYAĞIMIZDA TUTMAMIZ GEREKİYORDU"

Sonuca inanmakta güçlük çeken Van Gaal, maçtan sonra verdiği röportajda, "Bütün kontrol bizdeydi. Bu maçın elinizden kaçıp gitmesine nasıl izin verirsiniz? Leicester önceki maçlarında sağlam bir oyun karakterine sahip olduklarını göstermişti. 1-3 yaptığımızda, 90 dakika bitimine kadar topu ayağımızda tutmamız gerekiyordu sadece... Böyle şeyler yapmazsınız." dedi.

"BİREYSEL HATALARI ELEŞTİRMEK İSTEMİYORUM"

Futbolda her şeyin mümkün olduğunu hatırlatan Hollandalı teknik adam, "Bu sonuçta futbol. Kariyerim boyunca birçok farklı durumla karşılaştım. Özellikle Barcelona'dayken... Aklınıza bile gelmez ama bir bakarsınız olmuştur. Bireysel hataları eleştirmek istemiyorum. Genel olarak topu ayağımızda tutamadık. Bence asıl hatamız buydu. Yoksa birçok pozisyon yakalamıştık." şeklidne konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Van Gaal: Topu Ayağımızda Tutamadık - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement