Valilikten Okullara Erdoğan'ın Mitingine Katılım Emri - Son Dakika
Güncel

Valilikten Okullara Erdoğan'ın Mitingine Katılım Emri

Tekirdağ'da, Valilik emri ile okullara gönderilen yazıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Tekirdağ'da yapacağı mitinge öğretmen ve okul personelinin katılması istendi.

05.05.2015 17:31  Güncelleme: 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hürriyet'in haberine göre, Tekirdağ Valiliği Çorlu'da okullara gönderdiği bir yazı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Tekirdağ'da yapacağı mitinge öğretmen ve okul personelinin katılımının sağlanmasını istedi.

"OKUL SEVİSLERİNDEN YARARLANILABİLİNİR"

3 Mayıs tarihli valilik 'emri', 4 Mayıs tarihinde Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ulaştırıldı. Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de ilçedeki okullara gönderdiği yazıyla dersi olmayan öğretmen ve diğer personelin mitinge katılımının sağlanmasını, bu kişilerin miting alanına taşınması için okul servislerinden yararlanılabileceğini belirtti.

"KAYMAKAMLIK ÖNÜNDEN SERVİS ARAÇLARI HAREKET EDECEK"

Servisi olmayan okullardan gelecekler için kaymakamlığın araç sağlayacağı bilgisinin yer aldığı, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü tarafından okullara gönderilen yazıda şu ifadeler yer aldı:

" Tekirdağ Valiliği'nin ilgili emirleri gereği, 05/05/2015 tarihi Salı günü saat 16:00'da ilimizi ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı törene katılmak üzere, tüm resmi ve özel okul/ kurum müdürlerinin, dersi olmayan öğretmenlerin ve diğer personelin, belirtilen saatte katılımının sağlanmasını, okul servis araçlarından imkanlar dahilinde yararlanılmasını, servis sağlayamayan okul ve kurumlarımızın Tekirdağ'da yapılacak törene katılabilmeleri için, ilçemiz Kaymakamlık binasının önünden servis araçlarının hareket edeceğinin bilinmesini ve en geç saat 14:00'de bütün personelin Kaymakamlık önünde hazır bulunması hususunda gereğini rica ederim."

"İSTEYEN ÖĞRETMENLER VE PERSONEL KATILIYOR"

Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Güçlü ise yazının valilik emriyle okullara gönderildiğini söyleyerek şu bilgileri verdi:

"Valilikten gelen yazıyı ilçedeki tüm resmi ve özel okullara ilettik. Burada isteyen öğretmenler ve personel mitinge katılıyor. Ulaşım için okul araçlarından da yararlanılabilir. Bunda bir sakınca yok. Okul idaresi isterse servis imkanı sağlayabilir. Buna okul yönetimi karar verecek. Valilik emri ile yazı bütün eğitim kurumlarına gönderildi. Valilikten gelen bu yazı sadece ilçe milli eğitime mahsus olmaz. İldeki bütün devlet kurumlarına benzer yazı gitmiştir."

Valilikten Okullara Erdoğan\'ın Mitingine Katılım Emri
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Valilikten Okullara Erdoğan'ın Mitingine Katılım Emri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (194)

  • Hakan: Kendinizi yırtsanızda oylar akp 1 83 Yanıtla
  • isyankar: Nereye kadar Allahim bu işe bir dur deeeee 51 2 Yanıtla
  • 11111111: iyi güdüyorsun koyunları 27 9 Yanıtla
  • ÜLKÜCÜ GENÇ: SONRADA MİTİNGİMİZE ŞUKADAR KİŞİ GELDİ BU KADAR KİŞİ GELDİ... FOSSUNUZ FOS ARTIK BU MİLLET UYANDI ÖYLE GÖZ BOYAMA ANKETLERLE PARA YEDİREREK ALINAN OYLARLA Bİ YERE GELEMEYECEKSİNİZ MİTİNGİNİZE PARAYLA ADAM TOPLADIGINIZI HERKES BİLİYOR GÖRÜRSÜNÜZ SEÇİMDE 33 2 Yanıtla
  • Sıkıysa gitme: alsana mecburi mitingciler.Ne yapsin millet memur sürgün yer.taşeron işten çıkar. 33 1 Yanıtla
  • Iğdır: Bugün Iğdır'da olan AKP mitingi içinde tüm hastahanelere ve Okullardaki personellere baskı yapıldı. Bir de PKK ye laf atarlar peki bu baskı ne. Iğdır bu Baskıya gelmez. Çünkü Iğdır'ın Kürtler'i harekete ihanet etmez hdp den vazgeçmez. 11 23 Yanıtla
  • ahmet: 1 kac saat once akp liydim artik akp ye oy yok 27 3 Yanıtla
  • heba: Yazıklar olsun.Allaha havale ediyorum.İnşallah sandıkta cevaplarını alırlar.ADALETİ KANDIRMA PARTİSİ 26 3 Yanıtla
  • Yvz: Gidecek tabi lan, Cumhurbaşkanı O, 3 26 Yanıtla
  • cemoka: Satilmişlara soysuzlara çapulculara haçlıların maşalarına inat ölümüne AKP ve sayın cumhurbaşkanım ERDOĞAN 6 21 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Taksici Yaşar Yanıkyürek'i öldüren şüpheli tutuklandı
    19:26 Taksici Yaşar Yanıkyürek'i öldüren şüpheli tutuklandı

    Taksim'den yolcu olarak binen bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürülen 60 yaşındaki taksici Yaşar Yanıkyürek'in katil zanlısı, 'canavarca hisle kasten öldürme' ve 'yağma' suçlarından tutuklandı. İranlı olduğu öğrenilen şüpheli, savcılığa verdiği ifadenin ardından nöbetçi hakimliğe sevk edildi ve cezaevine gönderildi.

  • Beyoğlu'nda kamuflaj kıyafetle servis yapan garson tutuklandı
    19:24 Beyoğlu'nda kamuflaj kıyafetle servis yapan garson tutuklandı

    İstanbul Beyoğlu'nda bir turistik işletmede kamuflaj kıyafetle servis görüntüleri sosyal medyada yayılınca gözaltına alınan yabancı uyruklu garson tutuklandı. İşletme belgesi iptal edilmişti.

  • Pendik'te hafriyat kamyonu ile otomobil çarpışması: 2 kişi yaralandı
    19:23 Pendik'te hafriyat kamyonu ile otomobil çarpışması: 2 kişi yaralandı

    Pendik'te meydana gelen trafik kazasında, hafriyat kamyonu ile otomobil çarpıştı. Kazada, Ayhan A. ve eşi Hediye A. yaralandı. Olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldıktan sonra trafik normale döndü.

  • Kahramanmaraş Elbistan Belediyesi'nin Borcu Açıklandı
    19:23 Kahramanmaraş Elbistan Belediyesi'nin Borcu Açıklandı

    31 Mart yerel seçimlerinde AKP'den CHP'ye geçen Kahramanmaraş Elbistan Belediyesi'nin toplam borcu 334 milyon 921 bin TL olarak açıklandı.

  • Muğla'da firari hükümlü yakalandı
    19:19 Muğla'da firari hükümlü yakalandı

    Muğla'nın Seydikemer ilçesinde, 11 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, Jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Şüpheli, işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

  • Van TSO, 'K' Türü Yetki Belgesi Verme Yetkisini Tekrar Aldı
    19:19 Van TSO, 'K' Türü Yetki Belgesi Verme Yetkisini Tekrar Aldı

    Van Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Necdet Takva, Van'da her türlü yük taşımacılığı yapanlara 'K' Türü yetki belgesi verme yetkisini tekrar kazandıklarını açıkladı. Uzun süren çalışmalar sonucunda yetkinin geri alınmasıyla Van TSO'nun itibarının geri kazanılacağı ve kullanıcıların işlemlerinin kolaylaşacağı belirtildi.

  • Milli şair Mehmet Akif Ersoy'un anısına düzenlenen panelde konuşmalar yapıldı
    19:18 Milli şair Mehmet Akif Ersoy'un anısına düzenlenen panelde konuşmalar yapıldı

    Milli şair Mehmet Akif Ersoy, Cümle Dergisi ve Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Halkın Gür Sesi: Mehmet Akif' adlı panelle anıldı. Panelde konuşan Küçükçekmece Milli Eğitim Müdürü Murat Gözüdok, Ersoy'un eserlerinin milletin karakterini şekillendirdiğini ve gelecek nesillere yol gösterdiğini belirtti. Ersoy'un torunu Selma Argon da dedesinin vatan, bayrak, ezan ve inanç konularında derin bir hassasiyete sahip olduğunu vurguladı. Yazar Osman Koca ise Ersoy'un mütefekkir bir şahsiyet olduğunu ve Türk düşüncesine önemli katkılar sağladığını ifade etti. Panelde ayrıca Prof. Dr. Bayram Ali Çetinkaya ve yazar Fahrettin Gün de Ersoy'un entelektüel birikimi ve karakteri hakkında konuşmalar yaptı.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.


Advertisement