Validebağ'da Semt Sakinleri ile Belediye Çalışanları Arasında Arbede - Son Dakika
Güncel

Validebağ'da Semt Sakinleri ile Belediye Çalışanları Arasında Arbede

Validebağ\'da Semt Sakinleri ile Belediye Çalışanları Arasında Arbede

Üsküdar Validebağ'da, yürütmeyi durdurma kararını Kaymakamlık imzalı belge olmadığı için dikkate almayan belediye görevlileri çalışmayı yeniden başlatınca arbede yaşandı.

22.10.2014 16:05  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üsküdar Validebağ'daki gerginlik bugün de devam etti. Otopark olarak kullanılan alanın usülsüz şekilde imara açıldığını iddia eden bölge sakinleriyle belediye çalışanları karşı karşıya geldi.

ARBEDE ÇIKTI

Ellerinde İstanbul 7. İdare Mahkemesi'nin yürütmeyi durdurma kararı olduğunu söyleyen vatandaşlar daha önce yapılan çalışmanın hafriyatını almak için gelen kamyonlara engel olmaya çalıştı. Polis tedbiriyle alana girebilen kamyonlar hafriyat alırken, iş makinaları bölgeyi yeniden kazmaya başladı. Bu sırada gerginlik yaşandı. Mahkeme kararını belediye görevlilerine okuyan ve çalışmanın durdurulmasını isteyen vatandaşlar başarılı olamadı. Zabıta ekipleri bir vatandaşı uzaklaştırmak isterken arbede çıktı.

KAYMAKAMIN İMZASI BEKLENİYOR

Mahkeme kararını uygulamak için Kaymakamlık imzalı belge gerektiğini söyleyen Üsküdar Belediyesi görevlileri çalışmaları yeniden başlattı. Yürütmeyi durdurma kararını aldıran Bölge sakinlerinin avukatı Gülsüm Özdemir'in Üsküdar Kaymakamlığı'nda olduğu ve gerekli imzaya almaya çalıştığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Validebağ'da Semt Sakinleri ile Belediye Çalışanları Arasında Arbede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • 1453 kartallar1: ALLAHSIZ KİTAPSIZ ATEİSTLER HADDİNİ FAZLA AŞIYORLAR. . . . HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAK 1 21 Yanıtla
  • HULUSİ ÇİMEN: ZORBA BUNLAR. . . ADAMLARIN HAK HUKUKLA HİÇ İLGİSİ YOK. . BUNU YAPAN DA BELEDİYE SÖZDE. . VALİDABAĞ KORUSU GİBİ BİR YERİ BETONLAŞTIRMAK İSTİYORLAR. . HALKI DA KIŞKIRTIP KENDİLERİNE ÇEKMEK İÇİN CAMİ YAPACAĞIZ DİYORLAR. . ULAN BU ÜLKEDEKİ CAMİ SAYISI 86. 000 OLMUŞ BEE. . HER ÜÇ BİNAYA BİR CAMİ DÜŞÜYOR. . ÇOĞU DA BOŞ. . . ZATEN BUNLA ORMANI KORUYU FİLAN ŞEHİR OLARAK GÖRMÜYORLAR. . ODUN OLARAK GÖRÜYORLAR. . ŞU KADAR YURO EDEN, KESİLİNCE ŞUU KADAR İNŞAAT İÇİN YER AÇILAN ODUN. . 19 0 Yanıtla
  • cafer 1: sofra kurulmuş afiyet olsun 3 0 Yanıtla

Advertisement